TVP 1 HD od 10 stycznia na platformie ''n'' owszem TAK,ale z czasem...Żenadą też jest brak podstawowego Polsatu na tej platformie.Według niektórych źródeł (To&Owo) w 2011 pojawi się TVP1 HD.
Jednak dostęp do TVP1 HD będzie tylko dla wybrańców w n.
ŻENADA !
A u mnie na pasku wyświetla 16:9.a mnie doszły słuchy ze pakiet Polsatu (z kanałów HD: Polsat i Polsat sport) ma się niby pojawić w N od lutego/marca 2011
Pożyjemy - zobaczymy
P.S. Ja mam Polsat też z DVB-t i nie nadaje w 16:9...spr przed chwilą - jest 4:3 - nadajnik z Pałacu Kultury wawa
Tvp Hd jest też na cyfrze+ ale płatne...are you fucking kidding me? Miałbym za to płacić? Buhahaha.
Tak apropo, czy tvp1 z dvb-t to nie praktycznie to samo co te tvp 1 hd z satelity?
widzieliście już TVP1 HD?HD tylko w nazwie, nawet nie w logo stacji... nawet reklamy są w SD. to dopiero żenada
Jak materiał, aktualnie nadawany w TVP1 jest SD to nie oczekuj cudów.
Ściemnianie, ale nie n-ki, tylko ciemniaków, którzy nie rozumieją kto i co do nich pisze.Pierwsza informacja mówiła że TVP1 HD pojawi się w n od Nowego Roku i będzie na wyłączność przez rok. Później że kanał wystartuje 7 stycznia i będzie w n na wyłączność przez kilka miesięcy. Czyli pewnie wystartuje 10 stycznia a w innych platformach pojawi się za 3-4 miesiące, na Wielkanoc. Typowo enkowe ściemnianie.