Oferta z modułem Cam HD w NC +

kadet053

New member
Witajcie,
jakiś czas temu nc+ wprowadziła poniższą ofertę
Zestaw startowy z Modułem CAM HD

Aktualnie posiadam dekoder (umowa do 01.2015), ale że noszę się z zamiarem zakupu tv wyposażonego w wejscie Cam chciałbym z niego zrezygnować na rzecz modułu.
Jak nie trudno się domyślić NC + pokazała mi "środkowy palec" na zapytanie czy mogę wymienić swój aktualny dekoder na kartę z modułem. Zaproponowali, abym zaczekał do końca mojej umowy, albo podpisał nową.

Pytanie więc jest następujące:
Czy kupując powyższy zestaw mógłbym przełożyć do niego swoją dotychczasową kartę (mam pakiet platinium) i tak szcześliwie pozbyć się aktualnego dekodera z półki pod tv? czy to będzie działać?

ROMAN38

Active member
Bez reklam
Sam od początku tj. ponad 12 lat mam tylko kartę nc+ i własne dekodery oraz moduł aston. teraz w wersji 2.26.Działa to z moim 65vt60 nie do końca prawidłowo, bo np. na HBO HD nie ma oryginalnej fonii, nie dekoduje polsat film hd wcale,tlc hd też nie,nie wiem jak jest z ich modułem parowanym z kartą .Napisy działają prawidłowo.Samej karty też nie dadzą jak mnie kiedyś cyfra+ dała bez problemu.Może wypowiedzą się ci co mają ten moduł i jak im działa z telewizorami.

prezy

New member
Bez reklam
Jestem w podobnej sytuacji tylko u mnie umowa kończy się szybciej. Również dostałem podobną odpowiedź. Z udzielonej informacji wynika, że nawet nie będę mógł wymienić dekodera na moduł CAM - lipa. W tej sytuacji muszę się chyba pożegnać z NC+.
Oczywiście prawdą jest, że nawet w najnowszych ofertach karta jest sparowana z dekoderem.
Pamiętaj, że nowy Tv musi mieć CI+ i wbudowany tuner sat DVB-S2

Ale jak masz jeszcze umowę i starą kartę to możesz przedłużyć umowę na nowych warunkach pozostawiając kartę. Jak wypowiesz to już nie przy nowej ofercie nie dostaniesz karty nie sparowanej. Trochę szkoda

W

wojrudz

Guest
Jeżeli karta jest stara to system kodowania jest inny niż w nowych. Żeby działała to trzeba kupić na znanym portalu aukcyjnym odpowiedni moduł. W nowej ofercie karta jest sparowana ale mamy pewny zestaw który na pewno będzie działać no i promocja niczego sobie na start

Wysłane z mojego LT25i przy użyciu Tapatalka

Do góry