eddielublin
New member
No cóż, matematycznie to Green-y powinny być jakieś 3 razy lepsze od Black-a
. A tak na poważnie to w przypadku mojego zestawu Black jest głosem rozsądku i nie próbuję nic więcej...Jak tak popatrzę z perspektywy roku na rozwój Twojego systemu od Atolla100 i RX8 do obecnego to jestem pełen uznania
, tylko co z kablami? Green?
Ja wczoraj dostałem głośnikowe i XLR-a z serii Black. Wpięte w zestaw i się "grzeje". Głośnikowe nówki, XLR-a udało mi się dostać używanego w "atrakcyjnej" cenie.
Pierwsze wrażenia: wrzuciłem do CD-ka płytę którą posiadam ale za bardzo jej nie lubiłem tj Daft Pank "RAM" - i co? polubiłem, nawet Get Lucky który irytował mnie totalnie - tak a propo posłuchaj sobie ten utwór w wykonaniu Dauther...
Posłucham trochę i przyjdzie czas na jakieś porównania, obecnie myślę, że za wcześnie
PS w "The Wait" jest bas na razie "nieśmiały" ale już wyraźny...

Ja wczoraj dostałem głośnikowe i XLR-a z serii Black. Wpięte w zestaw i się "grzeje". Głośnikowe nówki, XLR-a udało mi się dostać używanego w "atrakcyjnej" cenie.
Pierwsze wrażenia: wrzuciłem do CD-ka płytę którą posiadam ale za bardzo jej nie lubiłem tj Daft Pank "RAM" - i co? polubiłem, nawet Get Lucky który irytował mnie totalnie - tak a propo posłuchaj sobie ten utwór w wykonaniu Dauther...
Posłucham trochę i przyjdzie czas na jakieś porównania, obecnie myślę, że za wcześnie
PS w "The Wait" jest bas na razie "nieśmiały" ale już wyraźny...