Co do tych kabli w Łódzkich salonach, to widzę że "Melancholia" i salon w Pabianicach je posiada, z czego w Pabianicach jest na metry ( chyba 85zł/m).
to jak byś miał możliwość to weź ten sam model ale "wygrzane" i nówki, spróbuj porównać. Ja u siebie nie miałem takiej możliwości tzn miałem ale Blue były niegrane a Black grane więc to porównanie z zasady jest bez sensu.Ja chce te kable wziasc na odsluch we Wtorek. Wezme tez IC zeby porownac z Chordem Anthem.
no to w takim razie chodziło mi o porównanie z "tanim" IC - powiedzmy 300-400 PLNJesli chodzi o budzetowe IC Eddie to co masz na mysli ? Ja Chord'a Anthem kupilem za 830zl.
Zobacz po ile mają w sklepie.Piszesz o tej Furutech u-2T kabel głoścnikowy dł. 2*2.5m (3848698611) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jak dla mnie cena za duża i ja potrzebuję max. 4m bez konfekcjiPraktycznie to i 3m by mi starczylo, bo długość najdłużej ściany mam 4,5m.
Ciężka, ale jakże satysfakcjonująca
Widzę, ze fajne zabawkiJest też iFi
Co to za mała czarna skrzyneczka?
Zdaj relację. Szczegolnie jak wypadają Tellurium Q Black.
Ten jasny kabel to Chord?
To powszechne i bolesne zjawisko, powrót do gorszego. Niestety człowiek szybko przyzwycaja się do lepszegoCo do kabli ktore dostalem w komplecie, nie zauwazylem roznicy pomiedzy dodanym kablem usb w zestawie iLink, a Tellurium Q Blue. Z ciekawosci wpialem ponownie kabel drukarkowy i niestety jest tragedia. Te kable nie nadaja sie zupelnie do audio.
A mnie bardziej interesuje TQ Blue, z uwagi na przystepną cenę. Napisz po parę słów do każdego kabla.