Problem w tym, że to soft dla C6500, a ja mam C6000... Niestety nie udało mi się włączyć funkcji PVR na tym modelu
Problem w tym, że to soft dla C6500, a ja mam C6000... Niestety nie udało mi się włączyć funkcji PVR na tym modelu
Komuś się udało nagrać coś w HD? Bo mi się włącza i po sekundzie wyłącza "nagrywarka"
z kablowki tunery mam dwa dvbt i dvbc i z tych nagrywa oczywiscie tunery wbudowane w tv z analogu nie nagrywa
Niewiele zrozumiałem.
Mam dekoder Vectry ("vectra dekoder SD" w googlach i wyskoczy jaki, nie moge dodac linku, mam za mało postów)
Czy bede mogl cos nagrac?
pozdr
Mam klopot po odblokowaniu tej funkcji pvr nie dzialaja mi klawisze numeryczne na pilocie i nie moge wejsc w ten tryb MUTE-1-1-9-ENTER. co zrobic katastrofa nie mozna przelanczac kanalow bo przyciski numeryczne nie dzialaja jakas sugestia z gory dziekuje
Szanowny Kliencie
W imieniu firmy Samsung Electronics Polska Sp. z o.o. serdecznie
dziękujemy za kontakt. W odpowiedzi na zgłoszenie pragniemy
poinformować:
Proszę sprawdzić czy przyciski sterujące na obudowie odbiornika działają
prawidłowo. Należałoby także sprawdzić pilota na jakimkolwiek naszym
odbiorniku, aby upewnić się w kwestii poprawności pilota (jego
przycisków numerycznych).
Z chęcią udzielimy odpowiedzi na ewentualne następne pytania.
Z poważaniem
Konsultant: Robert Grądzki
Centrum Obsługi Klienta
Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.
Witam,60% wartosci tv,lekko przesadzili.Gdyby mowa byla o matrycy to tak,u mojej siostry ue40c5000 wymieniali plyte glowna 2x,technik powiedzial,ze koszt nowej to ok.700PLN.Pzdr.chyba takiej właśnie odpowiedzi się spodziewałem...
Dzwoniłem również pod numer podany na stronie samsung.pl. Powiedzieli mi tylko, że może mnie to kosztować nawet wymianę płyty głównej, czyli ok 60% wartości TV bo zmienić oprogramowania na niższe nie można. Na koniec dostałem numer telefonu do najbliższego serwisu. W serwisie kazali mi przywieźć TV do nich żeby mogli go sprawdzić, ale też nic konkretnego nie mogli powiedzieć, poza tym, że to nie może być wina oprogramowania...
Także nie polecam bawić się Menu Serwisowym
Płyta to koszt 150$ plus 1h robocizny.
Serwis powinien mieć pilota serwisowego, który ma większe „uprawnienia” od normalnego pilota, a poza tym w opcje nie wchodzi się nim przez liczbowe kody.*
Zmianę fw można zrobić na dowolną wersję programem serwisowym DDC tool przez wejście D-SUB.*
* informacje z servis manuala do C630/650/670