http://wstaw.org/m/2012/06/03/rusam.JPG taki błąd mi wyskakuje jak uruchamiam ruSamsungTvComunicator no i jak naciskam 3speed tez błędy wyskakują i factory i w menu serwisowym nic nie odblokowuje
oki dzieki za wskazówke bylo właczone ale rusc nie miala zazwolenia wszystko okia jak to zrobic?
w moim 37d5500 cos to nie działa zrobil jak wyzej napisane tylko na smart tv po wcisnienciu tej kobinacij 289 nic nie wyskujeOption-Local Set- EU_GER. Potem gdy włączymy SMART TV wciskamy kombinację ">> 2 8 9 <<" i zmieniamy tam na Polski albo Aplication dummy- nie ma tej opcji gdy mamy ustawione na develop
U mnie jest to samo więc HbbTV działa
Na TVN HD wyświetla się HbbTV test
HbbTV działa z satelity Astra na dużej liczbie kanałów niemieckich oraz na kodowanym TVP HD również z Astry.
Sorki za moją namolność ale jeszcze jedno pytanie. Czy odbiorę sygnał hbbtv z dekodera "n" poprzez kabel hdmi czy muszę go podłączyć kablem euroscart?anixe (HD)
anixe iTV News
ARD
arte (HD)
BR
BRalpha
Das Erste (HD)
Das Vierte
EinsExtra
einsfestival
EinsPlus
hr
Kabel 1
MDR
NDR
ProSieben
rbb
SWR
WDR
ZDF (HD)
Odbieram też na kodowanym TVP HD i niemieckim Sport1 HD
Pisałem już wcześniej. Musisz podłaczyć EURO. Sam nie sprawdzałem ale czytałem na róznych forach że HDMI nie przepuszcza HbbTV. Ja mam problem z głowy bo mam wbudowany tuner satelitarny w telewizor.
To znaczy że tuner "n-ki" chyba nie przepuszcza HbbTV skoro masz na czeskich kanałach. Pokombinuj jeszcze i zobacz czy na pasku info pojawia się literka "D". Zobacz jak wygląda na czeskich kanałach.