Po przeczytaniu całego wątku i wcześniej krótkim "romansie" z TV Philipsa 7008 (duży clouding, odesłałem) kupiłem 46f6500. Matryca Samsung, clouding praktycznie niezauważalny
bez jakiś świecących czy martwych pikseli, czerń lepsza jak w Philipsie (Philips strasznie gubił szczegóły w ciemnych scenach) porównywalna z tym co miałem wieczorem w mojej plaźmie Samsunga (wymieniłem na LED bo miałem dość bzyczenia plazmy) oczywiście mówię o wieczorach, w dzień plazmę w ogóle ciężko było oglądać. Ogólnie obraz bardzo dobry. Oglądałem F6500 w sklepie przed zakupem i widziałem pofałdowania na matrycy, chyba ktoś o tym wspominał na forum że to norma, to nie może być norma bo u mnie jest ładny równy ekran.
Zrobiłem tylko jeden błąd wziąłem za mały, po przesiadce z 60 na 46 nie mogę się przyzwyczaić
i pluje sobie w brodę że nie brałem 55 (a 10 dni minęło) gdyby ktoś chciał odkupić po dobrej cenie 46 niech da znać jakąś ofertę na prywatną wiadomość dogadamy się (stan TV idealny z gwarancją i fakturą PL)