Bo w moim 6640 jest pofałdowana więc co z tym robić ? (Efekt jest taki że jak patrzymy z boku to widać jak by fala na nim była a nie równa tafla)
Daj zdjęcie bo naprawdę ciężko mi to sobie wyobrazić
Bo w moim 6640 jest pofałdowana więc co z tym robić ? (Efekt jest taki że jak patrzymy z boku to widać jak by fala na nim była a nie równa tafla)
Wieczorkiem ostatnie 5% czerni![]()
Dzięki - nie wiem jak mogłem to przeoczyćteraz jeśli na youtube wchodzę przez tą przeglądarkę otwiera filmki - jeśli natomiast otwieram youtube bezpośrednio jako aplikacja w smart - tam filmików mi nie odtwarza
Dobra Byłem obczaiłem i wszystkie 55 cali tak mają co gorsz telewizor sony za ok 10 miał szybę i ta szyba tak samo wyglądała z boku.![]()
A jak się ma ten model do f6400? Wiem, że f6400 ma 200 hz i brak DVB-S ale czy w obrazie są widoczne różnice? Pytam bo 6400 350 zł taniej mogę kupić niż 6500.
może troche nie na temat, chociaż taki link się pojawił:
SAMSUNG DEMO HD - AUTO-MOTION PLUS 120Hz - YouTube
ma ktoś namiar, żeby ściągnąć to demo? byłbym bardzo wdzięczny
no i tdx, jak u Ciebie w F6500 wypadło to demo? bo porównywałem je z serią F7000 i byłem w szoku, znaczy tv mimo iż jakiś 1000 zł droższy to napewno lepszy...
Te demo przy ustawieniu "płynny" działa jak działać powinno. Moim zdaniem nie tnie.
Kod na menu serwisowe który podałeś u mnie nie działa. Jest jakaś szansa na odblokowanie nagrywania?