Czy ktoś wie dlaczego wbudowany Skype w TV nie obsługuje wideo-konferencji ?
Konto skype premium mam.
A jakiś TV obsługuje? klienci proszą o to od serii D
@rufix można to zrobić zdalnie jak chcesz
Czy ktoś wie dlaczego wbudowany Skype w TV nie obsługuje wideo-konferencji ?
Konto skype premium mam.
Miałem to samo wczoraj wieczorem w serii H. Stan sieci pokazywał, że jestem połączony z siecią a nie z internetem. YT działał normalnie. Ale już wyszukiwanie aktualizacji wywalało błąd. Dzisiaj jest wszystko normalnie. Używam DNSy od TP z neostrady. Może u nich był problem. Na laptopie nie było w tym czasie problemu.Może ktoś spotkał się z taka sytuacja. Od wczoraj mam problemy z podłączeniem internetowym w tv. Mam neta z Multimedii. Otóż podczas uruchamiania aplikacji ze Smarta wyskakuje mi komunikat że nie mam połączonej sieci. Kiedy próbuje podłączyć ja z pozycji Menu, Sieć, zarówno za pomocą wifi czy kablem to łączy mnie z siecią ale nie z internetem. O dziwo przeglądarka internetowa działa ale przy włączeniu innych aplikacji juz wyskakuje komunikat o którym wspomniałem. Dodam ze router juz restartowalem i niestety wciąż to samo. Na innych sprzetach typu laptop czy telefon wifi działa.
Może ktoś spotkał się z taka sytuacja. Od wczoraj mam problemy z podłączeniem internetowym w tv. Mam neta z Multimedii. Otóż podczas uruchamiania aplikacji ze Smarta wyskakuje mi komunikat że nie mam połączonej sieci. Kiedy próbuje podłączyć ja z pozycji Menu, Sieć, zarówno za pomocą wifi czy kablem to łączy mnie z siecią ale nie z internetem. O dziwo przeglądarka internetowa działa ale przy włączeniu innych aplikacji juz wyskakuje komunikat o którym wspomniałem. Dodam ze router juz restartowalem i niestety wciąż to samo. Na innych sprzetach typu laptop czy telefon wifi działa.