Od dziś testuje 46F6500 w domu :)

tdx

New member
Bez reklam
Nie ma szans.. producent nie inwestuje w klientów których już posiada
Każdy codec to dodatkowe centy

kaper.1981

Member
Bez reklam
Pytam bo ktos na forum napisał ze nie bedzie kita do seri f bo jest dosc mocna sprzetowo i beda ja aktualizowac, pomyslalem ze moze akurat.

tdx

New member
Bez reklam
w sumie pewnie po optymalizacji dual core by to wytrzymał. Ale tak jak napisałem za każdy codec trzeba zapłacić a producent nigdy nie inwestuje w klientów którzy sprzęt już nabyli

rogal3

Member
Dlaczego nie mogę nagrywać nic z dekodera mimo że podpięty jest dysk oraz USB stick? Tylko nie mówicie mi, że nagrywanie możliwe jest tylko via kabel sieciówki bo chyba kogoś zamorduje.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

tdx

New member
Bez reklam
To raczej było wałkowane z 30 razy :D
Jak masz TV i chcesz by on nagrywał sygnał musi przejść przez jego wewnętrzne dekodery DVB-T/C/S

Jeśli podpinasz coś do TV po euro czy hdmi to TV nie nagrywa tego sygnału

rufix

New member
niby banał, ale nie mogę zakutalizować TV z pena, robię jak z FAKu Tdxa i ściąga mi 119 wersje aktualizacji, a zależy mi na 120, co robić?

rufix

New member
rozpakowane jak trzeba, wkładam pena -menu- pomoc tech -aktualizacja oprogramowania i aktualizuj teraz i ciągnie z neta zamiast z USB, zależało mi żebym w końcu skonfigurował pilot uniwersalny z dekoderem vectry i ze 119 nie moge, żeby było śmieszniej to smartfon obsługuje i dekoder i TV

tdx

New member
Bez reklam
To moze na moment wylacz neta :) mozesz trz zmienic pena 2 razy tak bylo ze z 1 pena nie czytal softu

wysłane z mojego ATARI 65XE z magnetofonem XC-12

Ostatnia edycja:

rufix

New member
wyłączyłem neta, ale dalej z usb nie chce ciągnąc tylko woła neta, plik na penie widzi, może poczekam kilka dni aż będzie dostępna najnowsza aktualizacja z sieci :)

tdx

New member
Bez reklam
Dla zasady sprobuj jeszcxe innego pena :)

wysłane z mojego ATARI 65XE z magnetofonem XC-12

Do góry