Mialem do testow LG wiec wiemale to dziwne z tym 6650 bo na forach z testami pisali ze clouding posiada, no niby moglem brac tego 6670 z wiekszymi Hz i microdimming
![]()
Przy okazji jak już został poruszony temat LG ... o ile pamiętam miałeś model LA740s ... a teraz już użytkujesz na stałe Samsunga F6500 ?Mialem do testow LG wiec wiemale to dziwne z tym 6650 bo na forach z testami pisali ze clouding posiada, no niby moglem brac tego 6670 z wiekszymi Hz i microdimming
![]()
czy można w menu serwisowym odblokować microdimming w F6500
Przy okazji jak już został poruszony temat LG ... o ile pamiętam miałeś model LA740s ... a teraz już użytkujesz na stałe Samsunga F6500 ?
Jeśli dobrze zapamiętałemto co w takim razie skłoniło Cię do pozostania akurat przy tym modelu ... tamten LG parametrami był przecież lepszy od tego Samsunga (przynajmniej na "papierze").
... do tego dochodzi jeszcze to aktywne 3D wole zdecydowanie pasywne.
Pozdrawiam
tdx jak sparowałeś smart touch z ps3? Nigdzie żadnej informacji nie potrafię znaleśća tylko jeszcze konsola została mi do sparowania i cztery piloty wylądują w szufladzie
![]()
Panowie a jak ma się sprawa z kątami widzenia tego tv? Pytam bo u mnie telewizor będzie wisiał na ścianie, ale nad komodą, która ma ok. 90 cm wysokości... Więc nie będzie wisiał na wprost oczu, a trochę wyżej. I pytanie czy jest ok, czy jednak powinienem się kierować w kierunku matryc IPS...
Odległość od tv to ok. 3,5 m.
Witam mam do wyboru trzy modele samsunga i zastanawiam się który wybrać.
Czy 46ES7000 lub droższe 46ES8000 i 46F7000.
Który z nich jest najlepszy?
Czy warto dokładać 500 zł do 46ES7000 lub 1000 do 46F7000 i 46ES8000 w stosunku do 46F6500/6640.
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
@tdx
Próbowałeś korzystać z funkcji PVR i nagrywać coś na tym TV?
W instrukcji napisali, żeby podłączyć dysk o prędkości co najmniej 5400, ale nic nie piszą o pamięciach Flash, da się nagrywać na zwykłego pendrive'a?
Oczywiście o odpowiedniej pojemności np 32 czy 64 GB
na LG na Ips nie bylo zbyt kolorowo, Samsung ma pod tym wzgledem najlepiej![]()