Obraz do góry nogami

barthezz1

New member
Witam jak w tytule mam problem z obrazem w b550,stało się to po tym jak w menu serwisowym zmieniłem model na b650 ,żeby działało mi oglądanie filmów z usb po powrocie na 550 obraz się obrócił i teraz żadna zmiana nic nie daje.Proszę o pomoc. dodam że aktualizacja softu nic nie daje i przywracanie ustawień też nic.

Ostatnia edycja:

gatar

Active member
Bez reklam
Witam.
Może po prostu odwróć TV "do góry nogami". :D
Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać.

Ostatnia edycja:

ADAM12116

New member
jeśli TV wisi proponuję przykręcić go odwrotnie i z głowy, jeśli stoi to już problem:p:D;) sorry ale też nie mogłem się powstrzymać:p dziwne że przywracanie ustawień fabrycznych nie pomaga, zmień wpis w serwisowym na b650 może wróci spowrotem

Ostatnia edycja:

bielikk

New member
Bez reklam
Witam jak w tytule mam problem z obrazem w b550,stało się to po tym jak w menu serwisowym zmieniłem model na b650 ,żeby działało mi oglądanie filmów z usb po powrocie na 550 obraz się obrócił i teraz żadna zmiana nic nie daje.Proszę o pomoc. dodam że aktualizacja softu nic nie daje i przywracanie ustawień też nic.

Jestem przekonany, że jest to czysta prowokacja ...

zietarscy

New member
mam identyczny problem po zmianie softu i zamianie z 650 na 550 (bo podobno nowy soft nie wymaga już tej zmiany i dzięki temu szybciej się włącza), po ponownym odpaleniu TV obrócił mi się obraz o 180 stopni. CO Z TYM MOŻNA ZROBIĆ? - tylko bez żartów poproszę :confused:

Ostatnia edycja:

Pryk99

New member
mam identyczny problem po zmianie softu i zamianie z 650 na 550 (bo podobno nowy soft nie wymaga już tej zmiany i dzięki temu szybciej się włącza), po ponownym odpaleniu TV obrócił mi się obraz o 180 stopni. CO Z TYM MOŻNA ZROBIĆ? - tylko bez żartów poproszę :confused:

Witam, nic pozostaje obrucić TV, wyb;)acz ale jak poprzenicy nie moge sie powczymać. (bo podobno nowy soft nie wymaga już tej zmiany i dzięki temu szybciej się włącza)ale co szybcięj Ci się miało włączać????? PANOWIE po co staracie się coś uleprzyć na siłę, po to jest to forum aby zapytać. Podeslij na priva swój mail to Ci wyślę pliczek Worda z prawidłowymi ustawieniami meni serwisowego.

Ostatnia edycja:
Do góry