Miałem zamiar kupić kino domowe Samsunga bo mam też telewizor,ale przypadkiem dowiedziałem się o cinavia, no i niestety sobie daruję.A tak swoją drogą to jest to jakieś nieporozumienie ze strony Samsunga, powiedziałem im to też na infolinii.Z jednej strony dają możliwość odtwarzania pirackich filmów, no bo przecież można odtworzyć popularne pirackie formaty takie jak XVID , DIVIX , MKV ,MP3, a z drugiej strony dają jakieś zabezpieczenie w postaci cinavia. Jest to śmieszne i niedorzeczne. To niech wypuszczą tylko odtwarzacze Blu ray lub DVD które będą odtwarzały tylko oryginalne płyty to wtedy to ja rozumiem, ale to co jest teraz to jakaś kpina i żenada. Oczka im się otworzą jak spadnie sprzedaż na całym świecie, ale wtedy będzie już za późno. Byłem nie dawno w sklepie RTV EURO AGD w swoim mieście, rozejrzeć się za kinem i gdybym nie wspomniał o tym cinavia sam czy to prawda, to sprzedawcy w tym sklepie nie kwapią się o poinformowanie klienta o tym fakcie z wiadomych przyczyn. A wydaje mi się że powinni. No bo kto by kupił takie kino jak by usłyszał że odtwarza tylko oryginalne płyty? a pirackie XVID lub MKV może ale nie koniecznie ale raczej to drugie czyli niekoniecznie.