Chyba przyszedł czas wysłać na emeryturę poczciwego philipsa6008. Telewizor ma swoje humory ale generalnie jestem z niego zadowolony. Już od początku miał tragiczny smart, z którego nigdy nie korzystałem. Jakość obrazu jak dla mnie jest całkiem niezła. Pamiętam kilka tv 4K, na ktorych upskalowany obraz z yt wygladał dużo gorzej.
Mogę wcisnąć 77cali. Pokój jasny z drzwiami tarasowymi. Są zasłony niecalkiem zaciemniające.
Dlatego pytanie czy iść w oled czy mini led.
Sygnał będzie w 90% z playstation lub streamingów. Nie mam i nie będę miał żadnej tzw. telewizji.
Ważne żeby obraz fhd wyglądał bardzo dobrze. Nie interesuje mnie telewizor do zastosowań laboratoryjnych gdzie 4K jest cudowne ale streamongi lub słaby yt wyglada gorzej niz na moim 12 letnim lcd fhd.
Budżet ok 10K.
Mogę wcisnąć 77cali. Pokój jasny z drzwiami tarasowymi. Są zasłony niecalkiem zaciemniające.
Dlatego pytanie czy iść w oled czy mini led.
Sygnał będzie w 90% z playstation lub streamingów. Nie mam i nie będę miał żadnej tzw. telewizji.
Ważne żeby obraz fhd wyglądał bardzo dobrze. Nie interesuje mnie telewizor do zastosowań laboratoryjnych gdzie 4K jest cudowne ale streamongi lub słaby yt wyglada gorzej niz na moim 12 letnim lcd fhd.
Budżet ok 10K.