Nowy telewizor 1800zł

artas182x

New member
Z funkcji SMART TV to głównie ipla, hbbtv, jakieś newsy, tvn player i rmfon czasami.
Co do LG. DVB-S jest mi zupełnie zbędne. Kąty widzenia to duży plus. Myszki i klawiatury nie będę używał (w końcu to telewizor nie komputer :) ). Widi nie współpracuje z moim sprzętem. Pilot magic jest bardzo na plus, podobne są też tańasze akcesoria. Co do hdmi i usb to potrzebne mi są minimalnie 2 HDMI i 1-2 usb.
Nie wiem tylko który z nich oferuje lepszą jakość obrazu (nie tylko napisy).
Chętnie bym wziął coś z więcej niż 50 Hz, ale nie spełniaja one moich wymagań, jak i są za drogie.

A jeszcze wróce do propozycji 39f5300. Myślicie, że jest on lepszy od modelu es5500?

Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2

Ostatnia edycja:

Riv11

New member
Bez reklam
Z tych które wybrałeś to ES5500. Zdecydowanie lepszy od LG i Modelu 5300 ( jeżeli zależy ci na tvn player, to LG w ogóle odpada, bo nie ma tvn player ani iplex- Samsung ma obie aplikacje).

slawko_23

New member
Bez reklam
Takie dywagacje moga trwac wieki. Idź do sklepu i zobacz jeden i drugi. Zdziwisz się....
Kąty sa lepsze w LG, smart w samsungu. A wspomniane napisy z Yumy... nie tylko napisy lepiej obrabia ale cały film też. Chodzi mi o napisy wfilmie (nie napisy z tłumaczeniem), widac lepsza obróbkę. Chcesz dobrej rady, Lg ten model jest lepszy vs ES5500 vs F5300 podobnie jak chcesz samsunga to kup i tyle.

artas182x

New member
Raczej już podjąłem decyzję. Biorę samsunga ze względu na smart tv z którego będę dosyć często korzystał.

Do góry