Nowy pakiet w N - Filmbox

pos

New member
Witam,

nie wiem czy zauważyliście, ale N-ka uruchomiła nowy pakiet: FILMBOX.
Nadają tam 3 kanały:
-Filmbox
-Non Stop Kino
-Non Stop Kino HD.

Czyli mamy kolejny kanał filmowy w HD.

Wiecie może coś więcej na ten temat: czy ta oferta wchodzi na stałe, czy to tylko testy?

Pozdrawiam,
Paweł

torsen

New member
Oferta wchodzi na stale do N. Do konca grudnia wszyscy abonenci maja mozliwosc ogladania gratis. Od stycznie paczka Filmbox bedzie dodatkowo platna jako opcja.

Pierwsze wrazenia co do Nonstop Kino HD jest ok - wlasnie leci "wyscig z czasem" o dobrze to wyglada. Audio DD2.1 z lektorem i DD 5.1 oryginal. Na poczatku w ramowce programu beda tez filmy w SD (upscale).

FilmBox i Nonstop kino SD jakosc SD srednia audio stereo (zbyt cicho)

jeszcze stronka

http://www.nonstopkino.pl/

Ostatnia edycja:

arsenal

Moderator
VIP
Jasne, że na stałe ale dodatkowo płatne. Kanały SD mają oczywiście kiepską jakość ale NonStopKinoHD robi wrażenie. No i Dolby 5.1 w wersji polskiej i oryginalnej.

P.S. Kudosy dla Torsena :)

bluray

Banned
Boję się, że za jeden wartościowy ( oby) kanał HD przyjdzie płacić 15 zeta w postaci tgz. pakietu.
Ale wiem, zrezygnyję z VOD-a i będzie jeszcze taniej.

Właśnie dodali EPG i wiadomo jakie pójdą pozycje.
11. 55 Shaoli Soccer Chiny 2001
13.25 Córka mojego szefa USA 2003

21.00 Chicago !!!

Ostatnia edycja:

pos

New member
Dzięki za info.....

faktycznie w Nonstop Kino HD jest całkiem niezła jakość, miejmy tylko nadzieję, że będą puszczać dobre kino......
Pozostałe kanały w pakiecie niestety gorszej jakości .... no cóż, trudno. Widać przynajmniej, że się coś dzieje w N-ce..... potestujemy nowy pakiet i się okaże co z nim robić od stycznia.

Co do dźwięku, to pewnie będę mógł to ocenić jak zakupię KD. Na razie niestety korzystam z głośników TV :(

Pozdrawiam,
Paweł

Do góry