Pisałem już o tym na forum.
Chodzi dodatkowo o przeformatowywanie obrazu w okresie przesiadywania dłuższych sesji . podobnie jak było przy telewizorach plazmowych.
Kto chce korzysta , kto nie chce nie musi.
Kto chce więcej szczegółów dzwoni.
Cały czas czekam na odpowiedź, jaki wpływ na jakość obrazu ma takie "przeformatowanie" i związane z nim usunięcie w kanałach informacyjnych od 1/3 do 1/2 obrazu poza obszar wyświetlania?
W którym miejscu tak napisałem? Napisałem ze bicie piany przez was żeby nie kupowac Oleda bo się na pewno wypali jest na wyrost bo mam sam i mi się nie wypalil. Wyolbrzymiacie problem, którego większość osób nie doświadcza. Jak pytam żebyś podał procent/liczbę to jest cisza bo nie wiecie. Jedyne co to powielacie puste slogany
Poszukaj w internecie, może znajdziesz jaki to jest procent. Nigdy nie napisałem, że oled na pewno się wypali, tylko że wypala się zbyt często. Wystarczy wiedzieć, że procent ten jest stanowczo za duży i wypalenia następują też zbyt szybko jak widać po komentarzach byłych użytkowników oledów.
Też potwierdzam słowo w słowo.
Kto ma ten wie ! Oled na razie wygrywa !!!
"Oleda stworzono dla osób, które oczekują czegoś więcej niż odtwarzanie jedynie treści informacyjnych. Nikt nikomu nie zabrania ich oglądać jeśli chce, ale to bez sensu. Można doprowadzić do wypaleń jeśli ktoś bardzo się postara, ale w przypadku normalnego korzystania z tv jest to trudne do osiągnięcia.
To jest powszechny fakt znany większości ludziom na forum"
To ja sobie napiszę tak. Mini leda stworzono dla osób, które oczekują czegoś więcej niż odtwarzanie jedynie filmów w ciemnych pomieszczeniach. Nikt nikomu nie zabrania ich oglądać jeśli chce, bo to ma też sens. Nie można doprowadzić do wypaleń nawet jeśli ktoś bardzo się postara.
To jest powszechny fakt znany większości ludziom na forum.