Nowy Oled - pomoc w wyborze

To faktycznie Philips 55Oled806 jest świetny . Dla niebieskich masz 5199 zł z pakietem gratisów dodatkowo o wartości 500 zł
Nowy 55Oled707 będzie kosztował dla Niebieskich przy przedpłacie = 8499 zł - 20% = 6599 zł
Z pakietem gratisów dodatkowo.
Już można zamawiać.

A 65OLED806 jest w jakiejś fajnej promocji? :)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Piramida - jakie słabe strony wg Ciebie ?

==============================

Morfeusz 747 - masz w specjalnej ofercie Philips 65Oled806 dla niebieskich - napisz proszę na PW,

KLOSjanek

Member
Bez reklam
Tego też nie wiadomo czy i kiedy się wypali,to jest tylko gdybanie , myślisz że Twój mini led pogra 10 lat super ,dla mnie 10 lat to przepaść w technologii dlatego wymieniam tv max co 3-4 lata żeby się cieszyć coraz bardziej zawansowaną technologią. Za dwa lata czeka mnie wymiana obecnego tv ,pewnie kupie Philipsa ale kto wie jakiego :)

Polecam jak zwykle mini leda. Nigdy nie mówiłem, że wymienię telewizor za 10 lat. Ale tak samo jak większość użytkowników telewizorów nie wymienię za trzy, czy cztery lata. Jeżeli się nie "rozpadnie", to nie widzę żadnego powodu aby wymienić 85 calowego mini leda za trzy lata.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Będę wgrywał za chwilę zdjęcia porównania mini leda TCL C935 i Oled 806.
No i muszę przyznać , że Mini led dogonił Oled TV.
To pierwszy taki mój przypadek .

KLOSjanek

Member
Bez reklam
Gitara tępa dzido chodziło mi o to że nie jest tak znana jak Sony, Philips itp. Dopiero się rozpycha u nas na rynku , Ale co krettnowi będę tłumaczył:)

Do góry