Nowy LG i kreska na ekranie

darksoul

New member
Witam.
Dwa dni temu zakupiłam tv dla dziecka LG LB5508.Po około 2 godzinach oglądania,pojawiła się pionowa kreska przechodząca przez środek ekranu.Podczas transportu nie doszło do żadnych wypadków,również w domu ekran nie został w żaden sposób uszkodzony.Oczywiście jest gwarancja,ale chciałabym się dowiedzieć co to może być.Uszkodzona matryca?Piksele?
Pozdrawiam.

tdx

New member
Bez reklam
Może to nawet twestia taśmy łączącej matrycę z MB, sugeruje jutro pojechać do sklepu i po prostu wymienić sztuka za sztukę.
Bo jak oddasz na gwarancję to stracisz minimum tydzień

tdx

New member
Bez reklam
Gwarancja oczywiście że to obejmuje... To że TV był "ostatni" to nie Twój problem, przecież zawsze można ściągnąć z magazynu czy innego sklepu...
Zawsze uważałem że najgorsze co może być to kupić sprzęt który od razu się psuje...

Oczywiście to Twoja decyzja

firekage

New member
Bez reklam
Gwarancja oczywiście że to obejmuje... To że TV był "ostatni" to nie Twój problem, przecież zawsze można ściągnąć z magazynu czy innego sklepu...
Zawsze uważałem że najgorsze co może być to kupić sprzęt który od razu się psuje...

Oczywiście to Twoja decyzja
Większość sklepów, po fakcie, zostawia klienta z problemem, nie każdy w ogóle pozwala na wymianę od ręki.

darksoul

New member
Ciekawe czy sklep będzie chciał wymienić od ręki...
Oczywiście jeżeli będzie to możliwe to tak zrobię.
Dziękuję za szybką odpowiedź.

tdx

New member
Bez reklam
Ja wszystko piszę ze swojego doświadczenia, zawsze proponowałem czas na testy i sprawdzenie TV u siebie, bo tak jak napisałem wyżej wiadomo że każdy sprzęt może się zepsuć ale na starcie to strasznie wkurza :D

darksoul

New member
Ja wszystko piszę ze swojego doświadczenia, zawsze proponowałem czas na testy i sprawdzenie TV u siebie, bo tak jak napisałem wyżej wiadomo że każdy sprzęt może się zepsuć ale na starcie to strasznie wkurza :D

Ja się po prostu wściekłam :-x
Sporo sprzętu u nich kupiłam,więc może pójdą na rękę i wymienią ten bubel.

Do góry