Witam wszystkich bardzo serdecznie bo to moje poczatki na forum (prosze o wyrozumiałość). Po pierwsze to fajnie że to forum jest - chyba jedyne miejce gdzie można poczytac cos sensownego (a czasem tez i bez się zdarza) o TV. Jutro WIELKA PRZESIADKA!!! Dziś: 21'' CRT LG, piszczy mi to w nocy i nic nie widzę (salon 20m2), oglądam z odległości 4,5m. Literki na paskach kanałów informacyjnych przyblizaja moment zainwestowania w okulary, albo... Dziś kupiłem Hitachi P42A01 Jutro ok. 18 kurier podjeżdża, kasa opusciła konto wiec klamka zapadła i stało się. Podjarany jestem na MAXA, chcę sie do powitania nowego sprzęciku dobrze przygotowac Nie planuje docierania - jade od razu i ciesze sie sprzętem, myślę że nie bedę miał problemu z siedzeniem zbyt długo na jednym programie przez najbliższe dni. Na forum widze że cześciej wystepuje model T01 niz mój A01, dlaczego? 2. Jakim kablem podłączyc DVDdla najlepszej jakości? Nie mam JESZCZE hdmi, teraz jest coaxial, komponent, chincze, SCART. Na ktorym bedzie najlepiej? Chcę to od razu jutro kupic, a dzionek akurat wolny. Czy mam o czymś pamietać, aha, co z ustawieniami, czytałem że tego jest dużo i ciezko sie połapać, jak najlepiej ustawić sygnał kablówki UPC, czy jakies specjalne ustawienia rozdzielności etc zastosowac? Jakie wasze opinie na temat A01? Zapomniałem o czymś - piszcie. Pozdrawiam