Yamato
New member
jak w temacie szukam nowego amplitunera do mojego zestawu jamo, glosnikow narazie niestety nie zmienie wiec musze zostac na tym co mam, do tej pory uzywalem sony z serii es, niestety dzwiek generowany przez sonego byl dla mnie lekko "za cichy, miesisty" w porownaniu do poprzedniego harmana avr 155, obecnie zakup ukierunkowany bedzie w 90% kino domowe reszta to muzyka z pc/radio. szukam czegos optymalnego pod tym wzgledem, fajnie jakby sprzet obslugiwal jakies nowinki technologiczne chocby dlna, radia internetowe, sterowanie po sieci jak poprzedni soniacz, jezeli chodzi o dodatki do ipoda itp to nie potrzebuje no chyba ze cos pod androida :>
obecnie poprzestalem na modelu Denona, w miare nowy AVR-X2000, niestety w poblizu nie mam go jak odsluchac i zobaczyc wiec moze ktos z forumowiczow mial doczynienia z tym sprzetem i wie jak gra, co oferuje i jak wyglada(wykonanie, material na froncie)
caly czas blokuja mnie rozne mieszane opinie oraz chec wyprobowania jakiegos onkyo, przedzial cenowy na jaki moge sobie pozwolic to 2300-2500zl max (choc im mniej tym lepiej)
Proszę o pomoc w tej dziedzinie
Denon AVR-X2000 czy Harman Kardon AVR 270 a moze cos innego?
obecnie poprzestalem na modelu Denona, w miare nowy AVR-X2000, niestety w poblizu nie mam go jak odsluchac i zobaczyc wiec moze ktos z forumowiczow mial doczynienia z tym sprzetem i wie jak gra, co oferuje i jak wyglada(wykonanie, material na froncie)
caly czas blokuja mnie rozne mieszane opinie oraz chec wyprobowania jakiegos onkyo, przedzial cenowy na jaki moge sobie pozwolic to 2300-2500zl max (choc im mniej tym lepiej)
Proszę o pomoc w tej dziedzinie

Denon AVR-X2000 czy Harman Kardon AVR 270 a moze cos innego?
Ostatnio edytowane przez moderatora: