Premiera w Polsce bo w niemieckim Realu we Frankfurcie n/O oglądałem. I jakoś nie bylem zachwycony. Z tym ,że tam puszczają program bieżący TV a nie demonstracyjny.Kąty również nie za bardzo mi się widziały, mimo że matryca IPS. Kolory mniej soczyste,bardziej stonowane niż np w Samsungach, ale może to i lepiej. Miał być test ale coś cicho tu na ten temat.Coś podobno na luty premiera przesunięta :/ eech...
Coś całkiem ucichło o tym modelu Sharpa. Może ktoś zdradzi jakieś szczegóły z testu. Dziwne,że z YouTube znikły nawet krótkie filmiki o tym TV.Chyba Kikiego.Jak to mówią z dużej chmury mały deszcz kiedyś pewnie będą ...
... Może ktoś zdradzi jakieś szczegóły z testu. Dziwne,że z YouTube znikły nawet krótkie filmiki o tym TV.Chyba Kikiego.
Dlaczego dość często gdy klikam na pierwszą lub ostatnią stronę tematu z forum otwiera się coś z np. 2013 roku. Tak jest właśnie teraz gdy chcę zerknąć na ostatnią stronę w temacie z tego Sharpa.Jak to mówią z dużej chmury mały deszcz kiedyś pewnie będą ...