[youtube]72RqpItxd8M[/youtube]
Czekam na ten pastisz z niecierpliwościąLata 80" w niezłym megamixie
Ja pierdziu slaby beret zryty trzeba mieć żeby takie co nagrać
Wysłane z mojego GOCLEVER za pomocą Tapatalk 2
[youtube]72RqpItxd8M[/youtube]
Czekam na ten pastisz z niecierpliwościąLata 80" w niezłym megamixie
Takich cudów nawet u Rocco nie widziałemX-Men ma jajka na szyi, nie mówiąc o ty ze kładzie je dziecku na głowie, to chyba dużo nie straciłem?![]()
Hehe, widzę "pokaz" i film wraca w Twych myślach jak bumerangWole taki film, jak gnioty typu "Millerowie" i tą pokrake Aniston, bo trudno inaczej ja nazwac po tym pseudo striptizie.
Coś nie mogę znaleźć czasu ostatnio na obejrzenie tego, a i żona też chciała go obejrzeć, bo po trailerze zapowiada się coś z klimatu Dystryktu 9 który nam się bardzo podobał.Zaliczylem tez "Elizjum", bardzo liczylem na ten film, pamietam ze kilku kolegow na forum srednio ocenilo ta pozycje, ale jak dla mnie to dobra pozycja.
Wizja przyszlosci i podzialow, fajnie przedstawiona, chociaz za duzo tam bijatyk, a za malo dramaturgi.
Tak mi się przypomniało, wciąż o tym Leosiu wspominasz, a jakoś ostatnio go pełno w filmach. Obejrzałem Wielki Gatsby, no i uważam film całościowo za naprawdę udany. A wspomniany Leoś można śmiało powiedzieć że ciągnie do góry ocenę filmu.No nic, teraz tylko czekac na murowanych hit z LeosiemNa IMDB 8.8
Juz po trailerach czuc klimat "Chlopakow z ferajny".
Znalazłem jeszcze coś co pasuje do powyższego porównania:Cos w naszym temacie
![]()
Jakby kogoś interesowało...
Chyba żeś tej wstawki dokładnie nie przejżałAle DVD?My teraz piracimy już BD.