Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam

Attachments

• IMG-20250420-WA0000.jpg
    IMG-20250420-WA0000.jpg
    120,8 KB · Wyś: 17

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Zaliczyłem wczoraj nowego Kapitana Ameryka i powiem szczerze, że jak na ostatnie produkcję DC czy Marvela to nawet mi się podobał. Fajnie się oglądało, nudy nie było, szybko zleciało.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Z innej beczki. 1923 sezon 2 dzisiaj ostatni odcinek na SkyShowTime obejrzany (wiem, wiem można było już wcześniej w Kodi).
No działo się. Dziadek Ford daje radę.
Generalnie fajny serial z serii Yellowstone.
Teraz czekać trzeba na 1943.
Gdzieś czytałem wypowiedź Brandona Skleneara, że chętnie powróci do roli Spensera Duttona.
Tutaj świetnie zagrał, rola skrojona dla niego.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
"The Alto Knight" z De Niro - zaliczone.

Widzę De Niro, film gangsterski, to sprawdzam.
Nie wiele o tym filmie słyszałem, do wczorajszego seansu.

Obiektywnie jest to słaby film - jak na standardy do których przyzwyczaił nas chociażby Scorsese w Chłopakach z ferajny, czy Kasynie.
Te czasy już nie wrócą.

Niemniej, jest coś w tym filmie, co mnie zatrzymało na cały seans. Prawdopodobnie zwie się to "sentyment" ; )
Już sama świadomość, że jest to najpewniej ostatni film De Niro w klimatach gangsterskich, trzymała mnie przed ekranem.
Narracja podczas filmu, kolorystka, mafijny klimat... a jednak coś nie pykło.

Pomijam już żenującą podwójną rolę, żeby nie powiedzieć śmieszną charakteryzację.
Obsadzenie się w dwóch rolach przez De Niro zupełnie nie potrzebne. Nie mogli tam obsadzić Joe Pesci, bo mam wrażenia, że De Niro właśnie chce grać Pesci ; )

Taki zabieg podwójnej roli genialnie wypadł w przypadku filmu "Legend" z Tomem Hardy. Nie tutaj.

Ostatnia edycja:
Do góry