Nawet fajnie mi ta Diuna wymasowała pleckiA serio,to jutro idę do IMAX-a.
Dawać trójkę
Nawet fajnie mi ta Diuna wymasowała pleckiA serio,to jutro idę do IMAX-a.
No niestety każdy się starzeje. My się starzejemy, aktorzy też. Byle nie grali w jakiś cienkich produkcjach klasy C. Niestety niektórzy to czynią... Ja tych starych twardzieli o których napisałeś lubię. Fajnie radę daje Sylwek, Chuck Norris to już raczej nie gra bardzo.Chciałbym Wam chłopaki (może i dziewczyny) zadać poważne pytanie. Czy my tego potrzebujemy? Czy mamy patrzeć dalej na tych aktorów (chodzi o wiek)? Wydaje mi się, że są to w większości nasi dawni idole (czy coś w tym stylu). I nie koniecznie ja chcę aby Oni starzeli się razem ze mną. Tym bardziej na ekranie. Nie musimy się zgadzać w tym temacie. Każdy może widzieć to inaczej. Ale jestem ciekawy waszej opini. Waszego punktu widzenia. Lubicie starego twardziela - Sylwka, Arniego, Norisa, Van Dana, Lungrena? Itd.
Cena dobra, kolory dobre....smart. Nie marudź!.Bubcio,co taki mały wziąłeś ten TV ?
(30:19)
Ja bym to podciągnął nawet pod kino familijneLekie, przyjemne kino
Fajny soundtrack.Road House (2024)
Ex-UFC fighter Dalton takes a job as a bouncer at a Florida Keys roadhouse, only to discover that this paradise is not all it seems.trakt.tv
Tylko oby się nie dowiedziała,że oglądasz początek Żylety w 4KDziewka w dobrym wieku
Wpadły mi wczoraj w oko i ucho,trailery Godzilla x Kong oraz Furiosaw kinie straszna bida.
Jutro ma być włączona na 48h otwarta rejka na PTT (mają tam coś,czego nie oferuje większość trackerów).Lolek wziął się teraz za drugi najlepszy obecnie polski tracker (PS)
Ale wystartował nowy.
Kurcze jestem też w połowie. Toś mnie pocieszył, że przeszli na jakieś filozofieJa chyba wczoraj skończyłem. Piszę chyba bo trochę przysnąłem na finale. Do połowy nawet mi sie podobało, potem zaczęły sie pseudo-filozoficzne wywody i pierdy o przemijaniu i troche mi oko leciało. Książki nie czytałem to też ciężko mi sie odnieść do fabuły ale z tego co czytam to troche poszli na łatwiznę. Generalnie ok ale raczej nie jestem zainteresowany kontynuacją...