Skończ już, bo się ośmieszasz Nie porównuj Netflixa itd, na którym mogę rozpaczać film na TV, a dokończyć nad jeziorem oglądając na telefonie, do usługi, która nawet Polskich produkcji nie ma, a do tego jest problematyczna, bo co tydzień trzeba coś tam pozmieniać, przeklinać i doinstalować. Zachowujesz się jak przedstawiciel Thermonixa :EAleż jest jeden ze wszystkim.....
Słyszałem,że 30 maja mają wrzucić coś dla Ciebie na HBO Max
A co tak cicho tu o Wikingu ?
Twister w prawdziwym życiu...
[youtube]lxdFh8nYMgM[/youtube]
Oj czuje, ze jak mi kiedyś siądzie odtwarzacz to już nie będzie co kupić.. streaming zabije fizyczne nośniki w przypadku filmów.. fantastyczne zwierzęta podejrzewam, ze jeszcze pewnie z miesiąc jak nie lepiej zanim pojawią się w sklepach.. a na HBO zaraz będzie..
Nie porównuj Netflixa itd, na którym mogę rozpaczać film na TV, a dokończyć nad jeziorem oglądając na telefonie
Ponownie problemy ze zrozumień. Spokojnie, wytłumaczę. Porównuję prostotę obsługi, dostępność i jakość działania, a nie kontent. Druga sprawa to Netflix podałem jako przykład, stąd itd.No tak- jeżeli twoim wyznacznikiem jakości i zawartości usług jest Netflix ,którego ogladasz na telefonie nad jeziorem to faktycznie usługi o których mówię nie są dla Ciebie.
Mówisz? Jeszcze powiedz, że wystarczy raz zainstalować i przez parę lat nic nie zmieniać i biorę z miejscaNie korzystam z tego,ale myślałem,że da się tam oglądać na urządzeniach przenośnych i kontynuować na nich to,co zaczęło się na TV
Te już mam, do tegomam jeszcze Playera i smażona też skupię po przylocie z Tajlandii. Armanig namówił.Wykupujesz te pakiety,aby mieć wszystko w jednym miejscu... i zabijasz fizyczne nośniki
Armanig namówił.