Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem w co wierzą audiofile, bo ja nim nie jestem, natomiast ja jestem z natury człowiekiem bardzo optymistycznie nastawionym do życia i zawsze wierzę, że przy mojej pracy, szczęściu i woli Boga uda mi się to co mam do zrealizowania.
Natomiast co do audio, jeśli ktoś do tego aspektu podchodzi od strony wiary to ja na miejscu takiej osoby nie bawiłbym się w to, a zamiast tego wykupił sobie fajne wczasy kilka razy rok po roku, bo to dużo lepsze będzie dla takiej osoby, niż kupowanie sprzętu audio i zawierzeniu w wiarę. A samą wiarę zostawmy dla Boga.

Przed zakupami trzeba mieć z tyłu głowy słowa Śp. Prof. Bartoszewskiego: „Są w życiu rzeczy, które warto, są rzeczy które się opłaca i nie zawsze to co warto się opłaca, nie zawsze to co się opłaca warto”

Warto o tym pamiętać i warto pamiętać o tym człowieku, bo zasłużył sobie tym kim był i co robił dla RP.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kaminskakl,dawaj te namiary na indyjskie konta ;)
No,ale chociaż obniżyli podstawowy...

netflix-pakietyceny2021-1.png

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Proste... trzeba mieszkać w Turcji :D

Przez VPN, tylko kiedyś to było proste teraz cała masa problemów, do tego nie chcą przyjąć Revolut. Musiałbyś na pepper poszukać, była jakaś nowa intrukcja. Nie zagłębiałem się w temat.

Do góry