Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ta blondi, to sucz z mojej ulubionej pozycji pt. "Zaginiona dziewczyna" i w takim klimacie widziałbym ten film.
Dobra pozycja, aczkolwiek można to było zrobić o wiele, wiele lepiej.
Mam nie odparte wrażenie, że nie potrzebnie tam ciągnie się wątek komediowy, bo tak sugeruje początek, po czym gdzieś w połowie, zaczyna się przekształcać w nieco mroczniejsze kino (co jest akurat na duży plus). Wygląda to tak, jakby ktoś zmienił zdanie w połowie filmu i stwierdził, że jednak zrobimy z tego thiller. Wyszedł jeden wielki misz masz. Jest ok, ale jak dla mnie zmarnowali potencjał.

Druga blondi bardzo ok, dla tych którzy nie kumają tych grypsów powyżej ; )
https://www.filmweb.pl/film/Obiecująca.+Młoda.+Kobieta.-2020-835486

Ja się wciągnąłem w Queen of the South, już 7 odcinek i jak na razie nie mam dość.
Ja na razie nr. 1 dla mnie w repertuarze.

gerus6

Active member
Bez reklam
Ta blondi, to sucz z mojej ulubionej pozycji pt. "Zaginiona dziewczyna" i w takim klimacie widziałbym ten film.
Dobra pozycja, aczkolwiek można to było zrobić o wiele, wiele lepiej.
Mam nie odparte wrażenie, że nie potrzebnie tam ciągnie się wątek komediowy, bo tak sugeruje początek, po czym gdzieś w połowie, zaczyna się przekształcać w nieco mroczniejsze kino (co jest akurat na duży plus). Wygląda to tak, jakby ktoś zmienił zdanie w połowie filmu i stwierdził, że jednak zrobimy z tego thiller. Wyszedł jeden wielki misz masz. Jest ok, ale jak dla mnie zmarnowali potencjał.

Druga blondi bardzo ok, dla tych którzy nie kumają tych grypsów powyżej ; )
https://www.filmweb.pl/film/Obiecująca.+Młoda.+Kobieta.-2020-835486

Ja się wciągnąłem w Queen of the South, już 7 odcinek i jak na razie nie mam dość.
Ja na razie nr. 1 dla mnie w repertuarze.

Ja mam odmienne zdanie, zaczęło się świetnie, ale to co nastąpiło potem, to chyba było przejęciem fabuły przez Patryka Vegę.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tak coś właśnie czuję, ja jestem jeszcze na etapie "świetnie".
Pierwszy sezon. Przy 4 nie zdziwiłbym się.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Oglądałem, rewelacyjne audio.
Fajna tonacja kolorystyczna.
Seansu nie żałuję i nawet nie oceniam, za dużo adrenaliny przyspożyly aspekty dźwiękowe.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Na prawdę taki sobie. Audio ok. Ja ogólnie lubię takie pod kino ale tu całokształt tylko na raz. Jak dla mnie.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Masz rację Piramida :D
Nie moze byc tak zle, co?

Takie czasy, ze nawet Lolek nie ma czasu na klikanie i odrywa sie od tradeowania tylko w tych rzadkich momentach, kiedy winda jedzie w dol i nie ma zadnych stopow na horyzoncie.
Badz cierpliwy. Jeszcze bedzie pieknie,
Bedzie slonce, cieplo, ...nie bedziemy nic posiadac i bedziemy szczesliwi,.... ze mozemy pojechac do lasu, tj ponad 5km od domu.
Nowosci beda oficjalnie w streamingu, a siuwax na legalu.

Zobaczymy co tam pokaże Olga ;)
[youtube]wAJcykyq7DU[/youtube]

"Mucho gusto" - Kurylenko, ma juz najlepsze czasy za soba.
Dawaj jakies konkrety

Piramida

Well-known member
Bez reklam
"EXCLUSIVE: Aliens, Alien 3 and Alien Resurrection are being remastered in 4K for 4K Blu-ray and Disney+ release".

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Piramida, dobry news! Alieny to sztandarowa pozycja w kolekcji. Alien wyszedł bardzo fajnie w 4k, także czekamy na resztę filmów z serii.

Do góry