Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No to czekamy na Psy 3.

Swoją drogą,widziałem w końcu nowego Pitbulla i nawet przyjemnie mi się go oglądało (poniekąd również dlatego,gdyż dawno nie widziałem nic polskiego),chociaż nie ukrywam,że liczyłem na trochę więcej surowego klimatu,a niektóre sceny/dialogi kojarzyły mi się z pokrojem "Ranczo" (nie ujmując temu serialowi) ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Trzeba również obejrzeć zaległy Bubciostraszaczek :grin:
IMG_20180828_112948.jpg

No może jeszcze w nieco gorszej jakości :wink:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Trzeba również obejrzeć zaległy Bubciostraszaczek :grin:
IMG_20180828_112948.jpg

No może jeszcze w nieco gorszej jakości :wink:
Nie ma strachu, jest klimat.
Duzy ekran, dźwięk i niezaklucone skupienie to podstawa.
Mam trochę żalu do gościa, który to zrobił, za kilka rzeczy, ale generalnie czekam na niechybna powtórkę.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Yardies taki nudnawy, ale Blackkklansman całkiem rozrywkowy, jak na film zaangażowany społecznie i politycznie.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
No i jak ten Krasinski ? :wink:
Nie wiem czy o tego Krasińskiego chodzi, ale z otwarcia wydania UHD widzę że żyleta ( a to przecież taśma + 2k DI) zas kolor i światło cycuś.
Dalej ciemne sceny juz tak sobie. Obejrzę kiedyś całość, to sie wypowiem.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem wczoraj Atomic blonde - powiem uczciwie, że całkiem nieźle mi się oglądało i jestem pełen podziwu dla CH. T., że w scenach walk wyglądała naprawdę dobrze i nieźle sobie poradziła, a co by nie mówić troszkę tego było. Dużo lepiej niż Vikander w TR, która może lepiej fizycznie wyglądała (efekty siłowni), ale całościowo mi lepiej podobała się aktorka z RPA. Plus do tego świetna muzyka- fajne dobrane kawałki.. Warto obejrzeć jak ktoś jeszcze nie oglądał.

Ps. Bez względu czy Cz. T. ma jasne czy ciemne włosy wygląda świetnie.. :)

Savron

Well-known member
Bez reklam
A, jesteś. RA, Ty lepiej powiedz co będziemy robić? Admin powiedział "żadnych gołych bab, części ciał i td" , bo google nie przyjmuję. Propozycji?

Do góry