Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

ar2

Wsparcie
Członek Załogi
HD Squad
Panowie, ostatnie ostrzeżenie, jeśli jeszcze raz któryś z was zamieści zdjęcie dupy albo innych odkrytych części ciała z miejsca ban - google nie toleruje takich wstawek.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Panowie, ostatnie ostrzeżenie, jeśli jeszcze raz któryś z was zamieści zdjęcie dupy albo innych odkrytych części ciała z miejsca ban - google nie toleruje takich wstawek.

W moim przypadku nawet nie miałem na myśli samego "tyłka", tylko figurę tej Pani w stosunku do aktorki Vikander.. ale nie istotne.. Przyjąłem do wiadomości.

Dobry ten Ocean's Eight ? ;)

Podobno średni.. ale wiesz Piramida podobno..

https://www.filmweb.pl/film/Ocean's+8-2018-757444

https://www.imdb.com/title/tt5164214/

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Dobry ten Ocean's Eight ? ;)
Bez poduszki nie podchodz.

W moim przypadku nawet nie miałem na myśli samego "tyłka", tylko figurę tej Pani w stosunku do aktorki Vikander.. ale nie istotne.. Przyjąłem do wiadomości.

Lolek najpierw upewnij sie, czy wszystki z ponizszych strojow, sa tutaj dozwolone i mozemy smialo przejsc na kino iranskie.

arabian-woman-headscarf-vector-id589123000

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Bo to moja zasługa była z tym porównaniem.. :) i tylko to miałem na myśli..

A co do Twojego zapytania Piramida to faktycznie może poduszka będzie potrzebna do obejrzenia tego filmu.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
No to zasluga raczej wspoldzielona. ;)
Widzial ktos nowy film Spike'a Lee, ktory wczoraj przegapilem (wrrrr)

[youtube] MNRTPB9j9uY[/youtube]

Dingo

Member
'The Equalizer 2' obejzany wczoraj w kinie. Nie zawiodłem się! Denzel świetny jak zawsze. Klimat jest. Bijatyki są. Scenariusz może nie powala, ale też nie zauważyłem jakichś większych niedociągnięć -w końcu to nie miało być mocno ambitne kino. Według mnie - wszystko na miejscu! Polecam!

Dingo

Member
Wczorajszy wieczór spędziłem przy Siberia z Keanu Reevsem.

Powiem tyle: Zmarnowane dwie godziny z życia.

Totalne przeciwieństwo Johna Wicka! Wieje nudą a gra aktorów na poziomie serialów TVP! Nie wiem kto i jak wciągnął Keanu w takie bagno...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jemu zdarza się zagrać czasem w czymś słabszym.. chociaz pewnie od stuk puk czy jak tam się nazywał ten film :) , nic nie przebije..

Do góry