Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tak też mi się wydawało, że to są jakieś licencje i jeśli się coś pojawi w Netflixie to nie może być to puszczone np w C+...nawet po pewnym czasie... chyba, że poszłaby za tym odpowiednia kasa. Ale wiadomo, że takiej nikt nie da za serial czy film.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
To jest niestety duży minus tych platform. Jak byś chciał oglądać wszystko to trzeba płacić za Amazon, Netflix, HBO, C+, a teraz dochodzi jeszcze Disney, który podobno ma dogadać się z Marvelem. Chociaż tyle, że za Netflixa póki co nic nie płacę :D

wucash

Active member
Bez reklam
Mam pytanko czy filmy/seriale, które lecą w Netfixie, czy mogą po pewnym czasie trafić np do HBO czy też C+?

Jeśli chodzi o produkcje oryginalne danej platformy to nie i napewno to się nie zmieni, w końcu tym odróżniają się od innych. Sa jednak seriale/filmy które sa na kilku platformach ale dotyczcy to z reguły starszych produkcji.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To jest niestety duży minus tych platform. Jak byś chciał oglądać wszystko to trzeba płacić za Amazon, Netflix, HBO, C+, a teraz dochodzi jeszcze Disney, który podobno ma dogadać się z Marvelem. Chociaż tyle, że za Netflixa póki co nic nie płacę :D

Niestety nie jest prosto dla tych co wszystko chcieliby obejrzeć, bo i czasu potrzeba jak i niestety za wszystko trzeba zapłacić.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Trailery filmów na Netflix robią się coraz bardziej atrakcyjne.
Ciekawe,co wyjdzie w praniu... ;)
[youtube]OFAwDO6b5KI[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dziwne nie jest że Butler dostał rolę w tym filmie ... skoro potrafił przesiedzieć w odrzutowcu :) statek podwodny to pryszcz..

[youtube]hl23PfGOWoY[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Caly ten Bond dla mnie już dawno się skończył, razem z Craigiem którego nie trawie. Zdecydowanie wolę MI z Tomciem, nie ma nawet co porównywać.

Do góry