Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
No właśnie wczoraj obejrzałem. Tego przerośniętego gorylka dobrze się oglądało w 3D.
A jeśli chodzi o wrzutę PHX to jest pierwszorzędna, to Custom bez menu i dodatków, za to audio wymiata.
Nawet nie ubolewam nad tym, że nie pobrałem oryginału z wykastrowanym dźwiękiem, sub miał co robić, dawno tak mi w chałupie nie dudniło. :razz:

Ja kupię w 2d.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Deadpool 2 - Super Duper Extended edition zaliczony - to byl strzal w dziesiatke po bardzo meczacym seansie (ogladanym na kilka razy) Avengesow Infinity War. Wlasnie takie kino lubie :) sporo odnosnikow do innych filmow (nie tylko Marvellowskich), sporo bijatyk w stylu Tarantino i duzo czarnego humoru. Polskie napisy (tlumaczenie) troszke mi przeszkadzaly (nie moglem wylaczyc ze wzgledu na pozostalych widzow) ale humor i teksty to dokladnie to co lubie! Polecam.

Marcel daje filmy dla wszystkich.. każdy sobie coś wybierze..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Marcel to niezły gagatek :D

Może i ja pójdę na nowego Antmana (siora podsyła mi dzieciaka),chociaż wolałbym dinozaury.Pod uwagę brani są jeszcze Iniemamocni 2 i MI 6 ;)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Marcel to niezły gagatek :D

Może i ja pójdę na nowego Antmana (siora podsyła mi dzieciaka),chociaż wolałbym dinozaury.Pod uwagę brani są jeszcze Iniemamocni 2 i MI 6 ;)

Antman może być najlepszym wyborem :)

A ja obejrzałem na faktach film Kryptonim HHHH - warto obejrzeć tego typu film, zawsze to kawałek historii.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie była zła jak dla mnie mało taka Marvelowa, ale efekty i sama"bajka" nie była zła.. dwójka jest lepsza.. U mojej Rodzinie dzieciaki bardzo lubią mrówki :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja to jestem bardziej ciekawy tego ile z tych kobiet szło bo wiadomo dlaczego.. ? A ile było tych faktycznie w 100% molestowanych.. bo na pewno były takie kobiety, tylko teraz wszystkie te kobiety uważają , że były molestowane. I co fajniejsze dzisiaj , kiedy mają pieniądze, pozycję w świecie filmu itp..

Henry

Active member
Bez reklam
Oglądaliście ROJST na showmax?
Zapowiada się całkiem, całkiem, po pierwszym odcinku nie ma się do czego przyczepić ;)
[youtube]fxKk1LSndMc[/youtube]

Do góry