Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
W niedzielę na bazarku usłyszałem jak jeden Gość zachował Koledze Deadpoola 2 .. takim tekstem.. ..."ten film jest tak głupi, że aż fajny.. :) " jak widać jedno nie wyklucza drugiego, a skoro ludziom się podoba i x osób do kina pogoniło to oznacza, że ludzie potrzebują zarówno bohaterów takich jak jegomość w kubraczku czerwonym jak i tych od avengersów.. liczby w kinach mówią same za siebie. Tych ludzi nikt siłą nie zaganiał do kin.. a jeszcze ile osób kupi filmy na BR i dvd.

I złota myśl nie pamiętam kogo, ale warto się nią kierować przy ocenianiu filmów, muzyki itp.. .." to że coś dla mnie jest głupie to nie oznacza, że dla innych również jest tym samym co dla mnie..." :) bardzo mi się to podoba.

.

No i wlasnie o to w tym filmie chodzi. Ma byc glupi i ja to kupuje. Jak dla mnie film genialny. W sumie nie ma sie nic do przyczepienia.
Jest harakter deadpoola i przez caly film ma swoj harakter.
Fabula jest.
Efekty specjalne sa super, jak juz wspomnialem moja salka ich nie wstrzymuje. :)

Na filmweb-ie ocena to 7.9 i spokojnie przychylam sie do tej oceny. Tlusta 8 bym dal temu filmowi. Czyli smialo moge go wrzucic dk worka z ulubionymi filmami GiTS, Equalizer, Ksiegowym, Wickiem i innymi.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
No i wlasnie o to w tym filmie chodzi. Ma byc glupi i ja to kupuje. Jak dla mnie film genialny. W sumie nie ma sie nic do przyczepienia.
Jest harakter deadpoola i przez caly film ma swoj harakter.
Fabula jest.
Efekty specjalne sa super, jak juz wspomnialem moja salka ich nie wstrzymuje. :)

Na filmweb-ie ocena to 7.9 i spokojnie przychylam sie do tej oceny. Tlusta 8 bym dal temu filmowi. Czyli smialo moge go wrzucic dk worka z ulubionymi filmami GiTS, Equalizer, Ksiegowym, Wickiem i innymi.

Jeszcze chwilunia i będziesz miał kolejne części kilku wymienionych filmów :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
W niedzielę na bazarku usłyszałem jak jeden Gość zachował Koledze Deadpoola 2 .. takim tekstem.. ..."ten film jest tak głupi, że aż fajny.. :) "

Powiem Ci,że nawet mi podszedł :wink:
A podsłuchałbyś dla mnie opinii o kilku innych filmach,bo nie wiem,czy się zabierać ? :D

P.S.
Widzę,że w krótszej wersji D2,nie ma między innymi sceny z Hitlerem...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida to nie takie proste, bo z reguły to wiesz o bzdetach gadają ludzie :) w środkach komunikacji czy też na bazarkach ... A nawet wiesz jak usłyszałem kiedyś o matrixie 1 w 4k (co kiedyś pisałem) że niby szału nie ma to nie wiadomo na ile to poważnie traktować.. bo wiesz jaką kopię mogą mieć tego filmu w 4k :) Z drugiej strony to samo dotyczy jak człowiek coś w tym stylu przeczyta w sieci...
W przypadku D2 jest fakt, że słychać opinie, iż jest to film głupiutki, ale dzięki temu ma coś w sobie co powoduje, że ludziom się podoba. A chyba o to chodzi w filmie, aby ludzie zechcieli iść do kina, czy też kupić dany film na BR. Dla mnie osobiście nie ma to znaczenia, bo najważniejsze jest to aby film coś w sobie miał co spowoduje, że idziesz i wydajesz przysłowiowe 100 zł na film, pomimo faktu, że obejrzysz dany film dwa, trzy razy..

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie tylko filmami człowiek żyje. :) jest 2:25 i mam ze 3 promile, na swoją obronę. ;)

Ostatnia edycja:

venomas200

New member
Bez reklam
Dziś z szkodnikami byłem na Iniemamocni 2
Aż szok uwierzyć że pierwsza część była 14 lat temu.
Dzieciaki zadowolone . Śmiać mi się chciało bo były pary dorosłych ludzi na bajce, bez dzieci.

Ktoś oglądał Tully i Charlize Theron w grubej odsłonie. Na Filmweb opisany jako komedia.
Mnie to nie śmieszyło bo my z pierwszym dzieckiem mieliśmy podobnie. Wykończenie do granic możliwości

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Nie no bez niespodzianek. Ale raz zapytałem i warto było, bo zmyłka była doskonała :)

Jake-Gyllenhaal-Thats-Good.gif

Łap w nagrodę ;-)
https://youtu.be/cUVZKzQwIVw

Do góry