Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wczoraj obejrzałem 20 min (resztę na przewijaniu) filmu Porwany, przy takich filmach naprawdę jestem pełen podziwu, że ktoś chce swoją kasę ładować w tego typu film. H. Berry już niczym nie przypomina tej z danych lat.. chociaż co do niektórych i tak nieźle się trzyma.. dla przykładu można podać panią K. McGillis... ale Ona i starsza pewnie około 7-10 lat. Totalnie życie aktorsko się Jej nie ułożyło, a potencjał miała :) Mogła Tomka się bliżej trzymać. :) Ale w Top Gun fajnie wyglądała.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Lolek 126, "Porwany" to jeszcze jakoś idzie obejrzeć, ale słusznie napisałeś, kto w te różne gnioty pieniądze ładuje...? A jest tego sporo.
A co do wyglądu, niestety czas nie stoi w miejscu, wszystkich to nas dotyczy, jednych bardziej, innych troszkę mniej...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wygląd to wiadomo, szkoda że ten czas tak szybko leci i dlatego trzeba życie sobie dobrze zaplanować ( o ile się da) i korzystać z niego. Nie zostawiać pewnych rzeczy na kiedyś tam aż np kupi się fajne auto, lepsze stereo, większy dom itp.. bo potem może tego czasu zabraknąć na pewne rzeczy. ..a H. B. pamiętam ją np z Bonda .. i dlatego tak mi się napisało :) A odnośnie filmu Porwany to dla mnie tam strasznie dużo jest bzdurnych rzeczy, które nie kleją się ze sobą. Ale nie istotne..

Henry

Active member
Bez reklam
Wersja The Super Duper Cut ......
Razem z koszulką ;)
tshirt.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Deadpool 2 - zaliczony
https://www.filmweb.pl/film/Deadpool+2-2018-760429

Blehe heh... rewelka i tyle w temacie.

Lądowanie mistrzostwo.
Powtórzę się, tak się właśnie powinno robić filmy o superbohaterach.
Jak widzę te kontrasty w podejściu do przebierańców, to już na dzień dobry 2 oczka wyżej za zdrowe podejście. "Zdrowe" z przymrużeniem oka, bo film jest pozytywnie popieprzony ; )

Świetny ruch z obsadą Josha Brolina (obecnie w moim top 5 ulubionych aktorów).
Małolat (Julian Dennison) z równie świetnej pozycji pt. "Dzikie Łowy", to również genialne posunięcie - niejako kontynuacja charakteru (kto oglądał, będzie wiedział dlaczego).

PS. Oglądać do samego końca, chyba jeszcze po drugich napisach ;)

Deadpool przypomina mi serie MiB, a raczej czasy gdzie filmy o podobnych zabarwieniu były zwyczajnie dobre, dla każdego, a MiB w kontraście do obecnych tworów, to było coś.
Potem zaczęła się sieczka. Dlatego dla mnie Deadpool, to taki cichy powrót do normalności.

Do góry