Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dom z papieru - zaliczony (2 sezony, czyli całość)
Dom z papieru (Serial TV 2017- ) - Filmweb

"Profesor" czyli jeden z głównych bohaterów (mózg napadu) wypisz wymaluj Walter z Breaking Bad, zresztą sporo tu odniesień.
Świetny Hiszpański serial.
Naciągany? Jasne. Często przekombinowany? Tak, ale kogo to. Ogląda się dobrze, ale dopiero końcówka daje spełnienie, już nawet przewijałem krótkie fragmenty aby w końcu zobaczyć jak to się wszystko skończy. Bdb. serial.

[youtube]EBKdrzaVmVk[/youtube]

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem Królowie ulicy - przeoczyłem tę pozycje i powiem szczerze, że w sumie można obejrzeć ten film. Tak się zastanawiam ilu Policjantów zrobiłoby to co główny bohater uczynił w końcowej części wspomnianego filmu :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Lolek.
No wreszcie jakiś dobry film. Moj ulubiony z Keanu.
A deleted scenes widziałeś? ;)

Ostatnia edycja:

bokciu

Banned
Obejrzałem Królowie ulicy - przeoczyłem tę pozycje i powiem szczerze, że w sumie można obejrzeć ten film. Tak się zastanawiam ilu Policjantów zrobiłoby to co główny bohater uczynił w końcowej części wspomnianego filmu :)

No to jeszcze musisz zaliczyć "Bogowe ulicy" jeśli nie widziałeś. :)
Bardzo dobra pozycja ze świetną obsadą.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Wiesz,ja to zawsze się nakręcam w trakcie zakupów.Wyjechałem po TV 4K,a do domu wróciłem z TV 16K :D
Serio,to jeszcze stoi FHD,ale mam również telefon QHD

Ten tv 16k to pewnie na aliexpres kupiłeś?
Nie mów że to jeden z nowych modeli, w którym przywrócili 3D i na dodatek już bez okularów!

Co do telefonu qhd to już jest coś więcej niż 1080p:)

Ja wczoraj zapodałem Transów ostatni rycerz w 4k - taki film na projekcji uhd i szczękę trzeba by zbierać z podlogi.

Swoją drogą to Ci współczuję nadrabiać wszystkie materiały. Ja sobie obiecałem, że tego nie będę robił i przegrałem.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ten tv 16k to pewnie na aliexpres kupiłeś?
Nie mów że to jeden z nowych modeli, w którym przywrócili 3D i na dodatek już bez okularów!

Na "priv." wyślę Ci parametry i namiary,bo nie chcę aby tu niektórzy poschodzili na serducho :D
Swoją drogą to Ci współczuję nadrabiać wszystkie materiały. Ja sobie obiecałem, że tego nie będę robił i przegrałem.

Nie no,nie będę nadrabiał wszystkiego.Może z 1/10 z tych około 300,plus wyrywkowo niektóre pozycje.
80 % to jakieś padaki,ale format się rozkręca i np. maj,o czym już wiesz,zapowiada się ciekawie ;)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Na mnie póki co największe wrażenie zrobiły Transformersy Ostatni Rycerz.
Świetny HDR, obraz żyleta, każda śrubeczka, trybik na robotach widoczna:)
Dźwiękowo nie ma nawet co gadać, na pewno kupię to na bd 4k i ponownie obejrzę jak już będę miał atmosa.

lolek
w Maju będzie Patriota, Braveheart, Gladiator w 4k:)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Gladiator i Waleczne serce to jakby było znacząco lepiej niż na BR to warto kupić dla tych co mają tv i odtwarzacze 4k, bo na BR szału nie ma.. Dla Gladiatora było już dwie wersje i mam niby ta lepszą, a i tak dużo do życzenia pozostawia.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Dochodzi Atmos w wydaniach 4k w tych filmach. W gladiatorze początkowa bitwa może być ciekawa, latające strzały, kule ognia:)

Do góry