Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

venomas200

New member
Bez reklam
Jaką tam historię? kolejana "kupa story" (jak to mój ojciec określa filmy tego typu :D ).

Ja ostatnio oglądałem Planetę Małp 3 i słabiej wypadła w mojej opinii niż cz. 2, a po zakończeniu wnioskować można że to nie koniec opowieści.

Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka
Nie chciałem opisać tego tak bezpośrednio jak Ty ale też tak uważam

Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka

venomas200

New member
Bez reklam
To jak to jest, że trafiłeś na "kupę story", a o istnieniu takiego filmu jak Trzy bilbordy, nawet nie wiesz.
Jakby to rzec ah te baby
Dziwne że Iniemamocni nie zrobili od razu 2 części tym bardziej że to bardzo udana bajka była

Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
"Tylko dla odważnych" - zaliczone.
Film obejrzałem na projekcji, odpowiednia głośność i jedziemy.
Początek bardzo obiecujący, potem już dłużyzny, ale końcówka mnie rozwaliła.
Teraz jak już wiem, że na faktach (wcześniej nic nie wiedziałem/czytałem o filmie), podejście mam zupełnie inne. Nie oceniam, bo jakoś nie mam sumienia. Seansu nie żałuje, chociaż dłużył się.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
"Tylko dla odważnych" - zaliczone.
Film obejrzałem na projekcji, odpowiednia głośność i jedziemy.
Początek bardzo obiecujący, potem już dłużyzny, ale końcówka mnie rozwaliła.
Teraz jak już wiem, że na faktach (wcześniej nic nie wiedziałem/czytałem o filmie), podejście mam zupełnie inne. Nie oceniam, bo jakoś nie mam sumienia. Seansu nie żałuje, chociaż dłużył się.

Ja generalnie unikam takich filmow, poza tym geba Tellera dziala mi na nerwy.
Glownym powodem aby go zobaczyc byly technikalia, warunki ( duzo palili ;) ) i cast.
Emocje naszly mnie dopiero wtedy, kiedy okazalo się, ze pomimo iż to film-demo, tj prawdziwe 4k ( super zyleta z Sony F65) ze zjawiskowym HDR (mozna zobaczyc na Itunes), wydanie UHD BD zostalo odwolane.
A wszystko dlatego, ze nie chodzicie do kina i film nie zarobil !!!

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Niech oglada poki jeszcze mozna ogladac w polskiej telewizji jakies filmy ;)
A swoja droga Black Panther w kinach, a Lolek ani mru mru na ten temat. Chyba faktycznie cos jest "na rzeczy".
P.S.
Moze razem z nowymi glosnikami, chce przemycic do domu projektor, "dla dzieci"? ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A wszystko to wina Lolka, za każdym razem w TV chce oglądać :p

Wszystkiego nie da się obejrzeć w kinie czy kupić na BR (a i tak trochę już tego się nazbierało) -:) zresztą część z tego co oglądam w tv to .... szkoda pisać...

Na Czarną Pantere idę w przyszłym tygodniu , w tym tygodniu chciałem, ale nie wypaliło, niestety w ostatnim czasie za mało godzin jest w dobie..

Do góry