Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

robertuss

Active member
Bez reklam
Arnolda tylko tu nie było.To chyba jakaś rosyjska lub chińska produkcja??

[youtube]tt-ifhj7D64[/youtube]

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ja tam dzisiaj poginam na The Shape of Water. :)

Aaaaaaa nie ma dobrych miejsc. Porazka i rozczarowanie tygodnia. No nic w takim razie dzis bedzie Black Panther.

Ostatnia edycja:

robertuss

Active member
Bez reklam
wIDZĘ ŻE FILMU MOJEGO NIE WIDAC , A WYŚWIETLAŁ SIĘ JAK WKLEJAŁEM
OK.. DZIWIĘ SIĘ CO ON CHCE UDOWODNIĆ TOM , ZAMIAST DUBLERA BRAĆ , KASE ZGARNĄĆ.JA dziękuje za taki upadek.Na innymujeciu w sieci nie wygląda to smacznie uderzyzł nogą o ścianę ale i tu widać na klate poleciał o krawęż budynku brrrrr

Nie wiem w czym problem ale chodzi o Mission Impossible 6

Wyświetla wam się??W mozilli tak , explorerze nie

[youtube]xpwRKox0Kp0[/youtube]

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolego to nie jest kwestia udowodnienia, że naraża swoje zdrowie, a czasem i życie w filmach w których bierze udział. Ten "Typ" tak ma dlatego tak jest szanowany przez innych aktorów i kaskaderów. To jest człowiek, który np rozpoczyna zdjęcia o godz. 8 rano, a piątej rano jest już na nogach i zaczyna jogging, a następnie idzie na siłkę i po takiej zaprawie wchodzi na plan... A w czasie kręcenia filmu, w którym bierze udział jak niedziela jest wolnym dniem od pracy to jest naprawdę świetnie, a pomimo tego ludzie chcą z nim kręcić filmy. Ba powiem więcej były już takie filmy z jego udziałem, że większość ekipy brała razem z nim udział w bieganiu porannym :) pomimo, że nie jeden z aktorów biorących udział w takim filmie wolał sobie jeszcze pospać ...

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Biorąc pod uwagę jego wiek, szacun, a samą serię MI lubię, chociaż kiedyś omijałem szerokim łukiem. Ostatnio odświeżyłem i te ostatnie odcinki uważam za świetne rozrywkowe kino, w przeciwieństwie do Bonda którego nie trawię.

Mam gdzieś demówkę z fragmentu MI, tam gdzie ucieka Bmw.
Świetne doznania audio-wizualne. Ryku co nie miara, brzmi to, lepiej jak dobrze.

Zobaczymy co pokaże w Top Gun.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
MI - dokładnie to jest takie kino rozrywkowe, które jak dla mnie miło się ogląda, a dodatkowo jak się wie, że 99% z tego co się widzi na ekranie robione jest faktycznie przez Tomka to dodatkowo podkręca atmosferę. :) Ja mam ogromny szacunek pomimo, że prywatnie to bym go omijał, patrząc na jego pewne poglądy, ale to jego prywatna sprawa i nic mi do tego. Jako aktor dla mnie był, jest i zapewne będzie Wielki.

Natomiast co do TOP GUN - myślę , że to już nie będzie to co było w I cz., ale chciałbym się pomylić :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Kolego to nie jest kwestia udowodnienia, że naraża swoje zdrowie, a czasem i życie w filmach w których bierze udział. Ten "Typ" tak ma dlatego tak jest szanowany przez innych aktorów i kaskaderów. To jest człowiek, który np rozpoczyna zdjęcia o godz. 8 rano, a piątej rano jest już na nogach i zaczyna jogging, a następnie idzie na siłkę i po takiej zaprawie wchodzi na plan... A w czasie kręcenia filmu, w którym bierze udział jak niedziela jest wolnym dniem od pracy to jest naprawdę świetnie, a pomimo tego ludzie chcą z nim kręcić filmy. Ba powiem więcej były już takie filmy z jego udziałem, że większość ekipy brała razem z nim udział w bieganiu porannym :) pomimo, że nie jeden z aktorów biorących udział w takim filmie wolał sobie jeszcze pospać ...
Lolek.
Uśmiałem się. Kto to go szanuje?
Litości. Gość ma ksywę "Hero Impossible".
Uległes propagandzie.

PS
Srgnt JB "Bucky" Burnes się odnalazl jako White Wolf.

Ostatnia edycja:

robertuss

Active member
Bez reklam
Panowie.Dajcie mi odpowiedz, widzicie wklejony film który wkleiłem??Kilka postów wyżej
Mi też się podoba Mission , chyba nawet lepsza niż Bond.....
Widać że po tym upadku ledwo podniósł się...Już 50 lat ma , ale ten wdzięk pozostaje..Wywiad czytałem w gazecie że do roli TOP GUN wybrano go z kilku tysięcy chętnych.Pewnie lekko modyfikowaną ma już twarz, botoks itp...ale 25latka by się w nim nie jedna zakochała.Lub w jego pieniądzach:) Jeden z liczących się w jego wyznaniu.Chyba jego datki są chojne i dlatego hehe.Jedną miał Małolatkę Holmes, a teraz to nie wiem z kim jest.Na marginesie pewnie to już wiadome jest będzie TOP GUN kolejny...On nie wiele się zmienił, ma to coś.Ale jego partnerka z pierwszej części?Ta blondynka to już babcia.., a taka sztuka była, kurde jakie to życie młodość ulotne...

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Panowie.Dajcie mi odpowiedz, widzicie wklejony film który wkleiłem??Kilka postów wyżej
Widać że po tym upadku ledwo podniósł się...Już 50 lat ma , ale ten wdzięk pozostaje..Wywiad czytałem w gazecie że do roli TOP GUN wybrano go z kilku tysięcy chętnych.Pewnie lekko modyfikowaną ma już twarz, botoks itp...ale 25latka by się w nim nie jedna zakochała.Lub w jego pieniądzach:) Jeden z liczących się w jego wyznaniu.Chyba jego datki są chojne i dlatego hehe.Jedną miał Małolatkę Holmes, a teraz to nie wiem z kim jest.Na marginesie pewnie to już wiadome jest będzie TOP GUN kolejny...On nie wiele się zmienił, ma to coś.Ale jego partnerka z pierwszej części?Ta blondynka to już babcia.., a taka sztuka była, kurde jakie to życie młodość ulotne...

Wiesz o tym, ze Kelly Mcgillis o, o ktorej piszesz jest lesbijka?
Ale co tam, skoro dziewczyna bonda byl transwestyta. ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam

Kolego u mnie znowu inny problem jest nie mogę wkleić z YT trailera tak żeby od razu był widoczny, pomimo, że wcześniej robiłem tak samo i było ok.. :)

A co do Tomka to zobaczymy jak mu wyjdzie gra w Top Gun, ale jakoś czuje, że to nie będzie już to samo co było w I cz. Ale w 2019 roku przekonamy się oglądając film. Ale co by nie mówić podobno chętnych do tej roli było stado ludzi :) Wiadomo jest, że jak wyjdzie ten film to ten co główną rolę zagra będzie miał troszkę zleceń na kolejne.. Tak jak to Było w przypadku T. C. po I cz. W moim rodzinnym mieście powiedzmy około 20 tyś miasteczko - naprawdę nie wiem czy była taka dziewczyna co by nie wiedziała, kto to jest T. C. :)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ale te efekty poszły do przodu :D

rampage.gif

[youtube]-43MBOJnVks[/youtube]

To co,Dunkirk Extended Edition ? ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=VNxpyb4BNug&feature=youtu.be

venomas200

New member
Bez reklam
Zostałem namówiony na obejrzenie Cudownego chłopaka. Jej jak ja nie lubię zbytnio takich filmów. W kinie bawiłem się telefonem. Ja rozumiem że film mam jakąś tam historię i wartość ale nie do kina na takie kino. W domu ok ale w kinie nie bardzo. Ps jak wstrętnie w tym filmie wygląda ten Wilson masakra

Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka

Drunk

New member
Bez reklam
Zostałem namówiony na obejrzenie Cudownego chłopaka. Jej jak ja nie lubię zbytnio takich filmów. W kinie bawiłem się telefonem. Ja rozumiem że film mam jakąś tam historię
Jaką tam historię? kolejana "kupa story" (jak to mój ojciec określa filmy tego typu :D ).

Ja ostatnio oglądałem Planetę Małp 3 i słabiej wypadła w mojej opinii niż cz. 2, a po zakończeniu wnioskować można że to nie koniec opowieści.

Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka

Do góry