Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Właśnie Piramida obejrzałem trailer na smartfonie i pomyślałem, że wkleję na forum, ale Ty jak zwykle numer one :) Poczekamy na jakiś dłuższy trailer . Ale Sony już w chodzi w Marvele ...

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem McImprerium i tak jak przypuszczałem oraz tak jak pisaliście jak najbardziej warto obejrzeć film "o drugiej religii Ameryki"...

lolo2

Well-known member
Bez reklam
A kiedy na warsztat bierzesz Blade Runnera ? Ja dzisiaj odbieram, ale obejrzę zapewne w sobotę lub w niedzielę.

Nie mow ze plyte kupiles tego czegos..

Wczoraj zalaczylem, wytrzymalem polowe.. takie nudziarstwo ze masakra. Ten film trzrba ogladac na przyspieszeniu 1.5x.
Nie wiem czy do drugiej polowy siade.
Narazie moja ocena to gdzies w granicy 3.5/10

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Powiem więcej - byłem w kinie i kupiłem na BR :- ) dzisiaj będę oglądał. :) Widzisz jaki ten świat piękny, każdy film może być inaczej odebrany przez widza i to jest świetna sprawa. Ja swoje refleksje już pisałem po przyjściu z kina, dla mnie osobiście ten film mógłby być o 20 min krótszy i na pewno nie ucierpiałby z tego powodu. I muzyka Vengelisa z I cz. nikt nie pobije, chociaż znam ludzi, którym muzyka z II cz. bardzo bardzo się podoba.. Ba, znam takich co nawet kupili wydanie japońskie na cd z muzyką do tego filmu, więc wszystko zależy od gustu. :)

Ostatnia edycja:

Kamil_89

Member
Ja wczoraj oglądałem film It (2017), i o ile nie lubię horrorów, w szczególności tych nierealnych to ten mnie zaciekawił może że względu na małe podobieństwo do Stranger Things. Audio w Atmosie na bardzo dobrym poziomie :)

Dingo

Member
Ja obejzalem wczoraj 'Murder on the Orient Express' i musze przyznac ze film calkiem pozytywny. Solidne niedzielne kino 'familijne' :) Film na podstawie ksiazki Agathy Christie, ktorej wczesniej nie czytalem, wiec do ostatniej minuty filmu oczkiwalem na rozwiazanie zagadki morderstwa w pociagu. Na plus: piekna sceneria samego pociagu jak i okolic w ktorych sie porusza oraz ciekawa fabula i zwroty akcji. Na minus: 'gwiazdorska' obsada nie miala za bardzo okazji zablysnac - glowna postacia i glowne skrzypce w filmie odgrywa dedektyw. Szkoda bo Penelope ma co pokazac ;) Daje temu filmowi soline 7/10. Przypomina mi czasy kiedy podobne tematycznie filmy emitowala TVP - przed era VHS ;)

bramowicz1

Active member
Bez reklam
Ja wczoraj oglądałem film It (2017), i o ile nie lubię horrorów, w szczególności tych nierealnych to ten mnie zaciekawił może że względu na małe podobieństwo do Stranger Things. Audio w Atmosie na bardzo dobrym poziomie :)

I ja zaliczyłem na BD. Dobrze się oglądało, porównując do starej wersji bardziej przeraźliwy bo starą oglądało się jak dreszczowiec dla dzieci, choć mając lat naście i tak się bałem :-D.

Trzeba czekać na drugą część i tyle. Polecam.

Ostatnia edycja:
Do góry