Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

collider

New member
Bez reklam
Ja mam caly czas nadzieje, ze bedzie kontynuacja Psow. Fakt Kondrat wykluczony z roli, ale nadal jest Pazura no i Bogus. Dolozyli by jeszcze Bluszcza, Grabowskiego, Dziedziela i jakis mlodych i bylaby moc.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Oby, bo Pazura też się marnuje. Z nudów już działa na YT, swoją drogą świetnie mu to idzie i ciekawie opowiada:
https://www.youtube.com/watch?v=KWA760Ai85c
Jednak nic nie przebije "Nic śmiesznego", dla mnie to chyba jedna z najlepszych komedii jakie widziałem. Polski klimacik, no i świetna obsada.

Ostatnia edycja:

RAF1977

Banned
A ja właśnie obejrzałem Wołyń na VOD nc+ jakość, jak zwykle chujowa.
A film fajny.
Dobrze że wcześniej go nie widziałem.
Bo miałem kolegów z Ukrainy w pracy
Teraz mam inną pracę, na szczęście.

enocyl

Banned
Oglądałem wczoraj Hacksaw Ridge. Bardzo dobry film. Efekty dźwiękowe super nawet na moim budżetowym prawie już 10 letnim sprzęcie. Do obrazu też nie można się przyczepić :)

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Oglądałem wczoraj Hacksaw Ridge. Bardzo dobry film. Efekty dźwiękowe super nawet na moim budżetowym prawie już 10 letnim sprzęcie. Do obrazu też nie można się przyczepić :)

Zgadzam się z Tobą. Dobry film. Wyczyn głównego bohatera na tej górze godzien podziwu _ film oparty na faktach przecież.

Panowie, co do Pitbulla to już chyba byłoby lepiej jakby dali sobie spokój a nie kręcili "na siłę" ... byleby kasa była.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Też się zgadzam, rezygnacja Vegi na rzecz Pasikowskiego to strzał w 10.
Był Vega, to teraz czas na Pasikowskiego. Odmiana nie zaszkodzi.
Jako widz, nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za.

Skoro Sromowski ; ) nie chce grać u Pasikowskiego, to strzela sobie w kolano. Mi on lotto, a Doda? Mi nie przeszkadza, skoro obsadzili "utalentowanego" koksa, to dlaczego nie Dode. Z tych dwóch, wole oglądać jej cycki jak jego.
No, ale każdy ma inne preferencje, nie wnikam.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
No zobaczymy co z tego wyjdzie...
Tyle tylko, że za chwilę ze 'starego" Pitbulla to już nikogo nie będzie...chodzi o postacie.

armaning co do cycków - pełna zgoda:mrgreen:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tak jak Armanig napisał czasem zmiany w filmach są dobre, a czasem nie, w tym wypadku poczekamy i zobaczymy jak to wyjdzie..

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Arrival zaliczone. Nie widziałem wcześniej trailera więc poniekąd jestem troszkę zmieszany. W przypadku dobrze zapowiadajacych się filmów nie oglądam trailerów aby nie psuć sobie później przyjemności z oglądania. Nie było tutaj walki z ludźmi ani masy efektów jak w transach, ale film przyjemnie się oglądało czekając do samego końca by się dowiedzieć o co chodzi. Niezła muzyka i dobra jakość materiału. Interstellar nadal na 1 miejscu scifi w moim rankingu.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A Wołyń ktoś oglądał w kinie ? Bo ze ściąganiem rodzimych filmów może wiązać sie z problemami... Więc pewnie nie wielu się porywa...

Do góry