Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Seizo

Active member
Bez reklam
Jeszcze mi zostały 3 odcinki.
Póki co :eek:k:

STRANGERthings_VHSsteelberg-611x750.jpg
A pisałeś kilka dni temu, że zaliczyłes całość w jedną noc:p

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja byłem w rodzinnych stronach z dzieciakami na jak zostać kotem - w sumie może być bajka troszkę dla bardziej starszych ale można troszkę się pośmiać ..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Strange Things faktycznie daje radę.
Jestem już przy 4 odcinku i chce się dalej, szczególnie, że każdy następny jest znacznie lepszy od poprzedniego.
Do tego mistrzowskie końcówki, człowiek mówi sobie - nie, to już ostatni na dziś, ale nie, tak se ne da ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Strange Things faktycznie daje radę.
Jestem już przy 4 odcinku i chce się dalej, szczególnie, że każdy następny jest znacznie lepszy od poprzedniego.
Do tego mistrzowskie końcówki, człowiek mówi sobie - nie, to już ostatni na dziś, ale nie, tak se ne da ;)

Ja dziś,lub jutro skończę,to coś więcej nabazgrolę :wink:
Poza tym,w piątek zaczyna się drugi sezon "Narcos",a przed mną,jeszcze pierwszy nieobejrzany :wink:

W ogóle przeglądam sobie te wszystkie seriale i jest tego za dużo a już na pewno większość ma za dużo sezonów.
Powinny być 2,max 3 :wink:

Kurde, miałem odłożony ten Stranger Things na zimę, ale kusicie i się chyba wezmę za niego w tym tygodniu:grin:

Bierz się,bierz :grin:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
U mnie światłowody w bloku teraz robią to jak zwiększę neta do 25mb to pobawię się w netflixa. Obecnie jestem skazany na rarbg.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tylko podobno jak będziesz oglądał na ekranie FHD,to Netflix będzie Ci automatycznie zaniżał źródło,bitrate itp. ;-)

Do góry