Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pierwsza część średnio mi podeszła.
Dałem jednak szansę dwójeczce...
Niestety,pomimo,że lubię różne rodzaje humoru,nawet ten bardziej poryty...:grin: ,tutaj niestety widać było tworzenie go na siłę...:wink:

venom200

Member
A ja odnośnie komedii obejrzałem na netflix ostatnio klasyk a mianowicie Oldschool i powiem szczerze że wciąż mnie bawi ten film tak samo jak na początku

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Dobre "oldschoolowe" kino 😊

Apropos oldschoolu... wczoraj i dziś obejrzalem Ben-Hura (1959r.). Film trwa prawie 4h. Jakość obrazu jak w nowych filmach. Piknie 😊

Seizo

Active member
Bez reklam
Ja wczoraj zaliczyłem Warcrafta i szczerze powiedziawszy szału nie ma. Film należący do grupy tych gorszych średniaków, tylko i wyłącznie na raz. Drugiego podejścia bym raczej nie wytrzymał.

Seizo

Active member
Bez reklam
Z tym jest różnie. Raz lepiej raz gorzej. Widoczki ładne ale CGI miejscami kiepskie i rzuca się to w oczy. Szczególnie śmieszy to kiedy czarują :D:razz: Daleko temu do starego Władka, Hobbita czy chociażby Pottera :p

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To też kwestia funduszy P.J jeździł kilak razy żeby kasę dozbierać od Producentów.. ale Warcraft jak dla mnie nie jest zły .. być może w drugiej części dołożą kasy i będzie jeszcze lepiej..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jackie Chan za co, nie przypominam sobie z nim nic ciekawego ostatnio. Chyba, że tam u siebie tłucze te filmy.
Chyba, że tam u siebie tłucze te filmy.

Seizo

Active member
Bez reklam
BW może jeszcze trzymać poziom, ale Rings nie wróżę niczego dobrego. Zresztą nie wiem po co te rebooty po tak krótkim czasie.

Do góry