Lolek
Mnie również ona wpadła w oko, przyjemna dziewuszka.
Venom
Dobrze wymyslileś tego Guardiole.
I to jest bardzo dobra i mądra recenzja tego filmuzaliczylem Gods of Egypt. Hmmmm. Film glupszy, niż Legenda Herkulesa, Herkules, Pompeje i Seventh Son razem wzięte. Głupi, głupi, głupi.[...] ale... głupi
Bez dwóch zdań- WARTO!!!Wart obejrzenia ten serial Gomorra?(
Obejrzałem 2 odcinek Gamorra dobry i to nawet bardzo.
Żona za to się śmiała taka mafia a Oplami jeździ heh
Lolek, zaliczylem Gods of Egypt. Hmmmm. Film glupszy, niż Legenda Herkulesa, Herkules, Pompeje i Seventh Son razem wzięte. Głupi, głupi, głupi. Do tego green box wali po oczach. Na obronę... trochę klimatu jednak jest. Audio też mocne. Widać też ewidentnie, że to film pod 3d. W 2d wygląda sztucznie. Podobnie jak w przypadku Herculesa. Dlatego Herculesa mam z Czech w 3d. Z Bogami będzie ciężej, bo Czesi chyba też dostali jedynie 2d. 3d chyba tylko z zachodu. Aczkolwiek, wracając do meritum... film i tak głupi. Trochę bawi, ale... głupi ��
Oglądaj dalej to będziesz zaskoczony czym jeżdżą.
Wydaje mi się że bardziej było ziarna w tym filmie niż w Transach w I cz gdzie było go najwięcej ze wszystkich Transformersów ... tam nawet mi to nie przeszkadzało, a tutaj jednak uważam że nie potrzebnie tyle tego ziarna było - szkoda...
myślałem że moja misia troszkę więcej będzie miała scen w tym filmie, a było bardzo mało... trzeba poczekać na WW![]()
Dla mnie nie jest to zrozumiałe dlaczego tyle ziarna w tym filmie.. nie wyobrażam sobie tego filmu na dvd..
Widocznie ziarenko pomaga w maskowaniu niedoskonałości komputerowych. Albo taki jest zamysł producenta? Mi to nie przeszkadza![]()
tak czy siak ja czekam jak wpadnie na blu do mnie![]()