Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Seizo
Ja oglądałem ten Cabin Fever z 2016 roku bodajże.

Venom
Mam tą księgę dżungli w 3d w kolejce również:D

Seizo

Active member
Bez reklam
Piszą że gorszy niż pierwowzór, więc dam sobie spokój :D Poza tym dla mnie wersja z 2002 r to też film na raz.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ja się w ogóle zastanawiam co mnie trzymało, że oglądnąłem go do końca.
Gra aktorska na żenująco niskim poziomie, wszystko jakieś takie sztuczne.

Seizo

Active member
Bez reklam
A ja nie wiem co Cię podkusiło żeby to oglądać :p Przeważnie reboot jest gorszy od oryginału :D

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Miałem kończyć Gomorrę drugi sezon, moja kobieta poszła się zdrzemnąć, za oknem deszcz więc na działkę porobić coś nie mogłem się wybrać. Biorę listę filmów i z krótkich mam dwa. Cabin Fever i Vice z Brucem Willisem. Odpaliłem ten pierwszy i na siłę leciałem:D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja też zacieram łapy. Przypominają mi się czasy Advent Children. Mam tylko nadzieję, że fabularnie będzie trzymał podobny poziom.
"Advent Children" był całkiem niezły.Pamiętam jeszcze wcześniejszy - "The Spirits Within" z 2001r. i moje zafascynowanie CGI,gdzie postacie,przypominały prawdziwych ludzi :grin:

Poza tym,czeka kilka filmów,ale szczerze powiedziawszy,to zastanawiam się,czy je oglądać,bo to chyba tylko po to,aby je zaliczyć,gdyż na 90 %,będą to co najwyżej średniaki :wink: :

Zakładnik z Wall Street
Iluzja 2
Dzień Bastylli

No ale weź tu się opanuj i nie oglądaj :wink:

Pierwszy film się sprawdził,tzn. w tym co pisałem,że będzie to średniak :grin:
Wczoraj zaliczyłem Iluzja 2 (2016) - IMDb Dobra kontynuacja i przyjemnie się oglądało.

Na wieczór biorę się za kolejny z listy :wink:
Biorę listę filmów i z krótkich mam dwa. Cabin Fever i Vice z Brucem Willisem. Odpaliłem ten pierwszy i na siłę leciałem:D

Widzę,żu u Ciebie,wygląda to jeszcze gorzej :mrgreen::grin::wink:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
I Nienawistna Ósemka zaliczona 😊 faniutkie kino tylko się zastanawiam jak z "drugim" oglądaniem. Chyba gorzej...

Osobiście widziałem tylko raz i polecam :D
Wydaje mi się,że kolejne podejście może smakować inaczej.
W filmie jest sporo dialogow,jak i samych aktorów i z pewnością,w przypadku kolejnego seansu,znajdzie się dużo niuansów do odkrywania,jak i patrzenia na niektóre sceny z innych perspektyw...:wink:

@Piramida
A oryginal z Bronsonem i Airwoolfem ogladales?

Oj Bubcio,coś tam kojarzę,jednak już prawie nic nie pamiętam...;-)

Dobra,zmykam na Iluzionistów :wink:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja wczoraj probowalem Vice
Ale przesadzaja z tym pudlowaniem, strzela 5 kolesi w babke przez pol filmu i ani jeden nie trafia..... zart.
Bylem zmeczony i usnolem w trakcie ogladania, ale skusze sie zeby zobaczyc caly film.

Niezawistna osemke tez probowalem obejzec ale tak meczi ten dylizans, gadali i gadali ze tez wkoncu usnolem ... ostatnio za czesto mi sie to zdaza. Ale tez dam na spokojnie druga szanse skoro mowicie ze dobry film.

venom200

Member
Gomorra została zaczęta.
W sumie obejrzałem pierwszy odcinek i z tego mógłby powstać film kryminalny.
Tak wyczerpujący odcinek aż się zastanawiam co można w tej historii wymyślić dalszy ciąg zdarzeń. Serial zapowiada się ciekawie

Do góry