Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Łowca i królowa lodu obejrzany - pod względem technicznym obraz jak i dźwięk spoko, 3d nie zabija jest głębia itp ale efektów specjalnie nie widać.. w 3d tylko wersja kinowa , w 2d również do wyboru rozszerzona.
Sam film powiem tak czytając niektóre opinie myślałem że będzie gorzej, a sam z siebie myślałem że będzie trochę lepiej, ale generalnie ja nie żałuję zakupu bo rodzinka lubi takie bajki/baśnie choć w tym filmie właśnie zabrakło mi takich klimatów baśniowych - były ale mogłoby być więcej.. i za mało C. T ale taka fabuła więc nie dało się jej wkręcić więcej.. szkoda.. bo to świetna aktorka i dużo by dodała do filmu..

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Łowca i królowa lodu obejrzany - pod względem technicznym obraz jak i dźwięk spoko, 3d nie zabija jest głębia itp ale efektów specjalnie nie widać.. w 3d tylko wersja kinowa , w 2d również do wyboru rozszerzona.
Sam film powiem tak czytając niektóre opinie myślałem że będzie gorzej, a sam z siebie myślałem że będzie trochę lepiej, ale generalnie ja nie żałuję zakupu bo rodzinka lubi takie bajki/baśnie choć w tym filmie właśnie zabrakło mi takich klimatów baśniowych - były ale mogłoby być więcej.. i za mało C. T ale taka fabuła więc nie dało się jej wkręcić więcej.. szkoda.. bo to świetna aktorka i dużo by dodała do filmu..
To mamy podobne zdanie 😊

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Robi wrażenie ale widać jeszcze tam konputer ;)

Tak jak piszesz.Widać jeszcze,że jest to komputerowa animacja,jednak prezentuje się całkiem całkiem.
Za 15-20 lat,to już chyba nie będzie można wychwycić różnicy :wink:

a w kinie nie możesz ogladać? :wink:

W polskich kinach,to nawet nie widzę,aby to było puszczane lub zapowiedziane :
Kingsglaive: Final Fantasy XV (2016) - Release Info - IMDb
Oficjalna premiera na BD,już za 1.5 miesiąca :
Kingsglaive: Final Fantasy XV Blu-ray
:wink:

pantomima

Banned
Hmm , mi tam smakowal choc sos taki niewiadomo jaki maslany ?? :).Kobita powiedziala ze D nie urywal ;) . Wlasciciel apetyt chyba przegonil bo wpadl z tym lobsterem i jeszcze nim zywym wymachiwac zaczal przed nami ;)
Cala akcja operacja = 300 zl z racji ze skorupiak wazyl jakies 800 gram .Nie za duzy i dobrze w sumie bo przyszlo by zabulic jeszcze z 500/600 ;)

Reasumujac - warto bylo , mi smakowalo , pannie to chyba bardziej wizualnie to wszystko sie spodobalo ale zalow po wyjsciu nie bylo wiec wypad zaliczam do udanych ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Po Wodzie dla słoni (tu na forum chyba nikt takich bd nie kupuje) poszedłem jeszcze krok dalej. Dziś zaliczyłem kupiony dawno temu bd Papusza. Tego już na pewno nikt nie ma w zbiorach 😜
A film nawet niezły. Klimaty Idy. Tylko zamiast Żydów są Cyganie. I historia jest prawdziwa. Ale największy smaczek to wizualia! Zdjęcia cz-b na nieruchomej kamerze, a oczy i tak karmione ładnie. Brawo operator. Do tego ilość detali na matrycy.... jak w 4k! Miód.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
W Polsce sprzedała się tylko jedna płyta. Ty masz wydanie UK. Do the math 😜
No to z tego by wynikalo, ze masz bardziej ekskluzywny egzemplarz niz cokolwiek w zasobach łowcöw konserw z ludożercówcom. ;)
Ale z drugiej strony nigdy nie wiadomo, czy ktos aby nie ma z drugiego obiegu, tak jak ja - z wypozyczalni. (Nie buchnąłem tylko kupilem dla lasek.)$

Seizo

Active member
Bez reklam
Zaliczone Cabin Fever - mega shit, szkoda się w ogóle rozpisywać na temat tego filmu. Fabuła żenująca i dużo krwi.
Oglądałem kilka ładnych lat temu. Horror bardziej klasy B ale pierwsza część nawet mi się podobała :D Za drugą nawet się nie zabieraj :p

Niezła grafika :grin:
Film musowo do obejrzenia na Blu-ray :wink:

[youtube]-Bt8JSNyLZc[/youtube]
Ja też zacieram łapy. Przypominają mi się czasy Advent Children. Mam tylko nadzieję, że fabularnie będzie trzymał podobny poziom.

Wczoraj zaliczyłem Iluzja 2 (2016) - IMDb Dobra kontynuacja i przyjemnie się oglądało.
Ratchet i Clank (2016) - IMDb też polecam :grin:

venom200

Member
A ja za to z innej beczki a mianowicie z dzieciakami obejrzałem Księgę dżungli w 3d i powiem szczerze że jak długo żyje tak nie znałem prędzej tej historii.
Ale film wypas i mi i dzieciakom się mega podobało naprawdę polecam

Do góry