Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mi pod względem fabuły I cz. bardziej się podobała, a pod względem efektów II cz jest lepsza... i osobiście mi brakowało mojego "murzynka" :) On dużo dodawał w I cz.

Bipo

Active member
Bez reklam
Ekstra.... ;-) trailer robi wrażenie. .;-) Ciekawy jestem jaka ocena będzie po obejrzeniu całego filmu...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida
Przyłączam się do Henrego w molestowaniu Cię abyś wziął się za Gomorre - serial rewelacyjny:D

Pierwszy sezon widziałem jakiś czas temu.Teraz pora na drugi :D

Ekstra.... ;-) trailer robi wrażenie. .;-) Ciekawy jestem jaka ocena będzie po obejrzeniu całego filmu...

Dokładnie.Ciekawie się to zapowiada.Fajnie,że Mel reżyseruje kolejny film.
Zdjęcia też prezentują się nieźle.
Zobaczymy jak to wypadnie.
Czekam ;)

Tutaj także produkcja wojenna,tylko trochę w innych klimatach ;-) :
[youtube]rQQzYnwRufw[/youtube]

Swoją drogą,nowy Bourne ma jak na razie niezłą ocenę,tylko trzeba wziąć pod uwagę,że połowa głosów pochodzi z kont Bubafata :D;)
Jason Bourne (2016) - IMDb

Ciekawy jestem także różnych osobowości Jamesa McAvoya..:wink: :
[youtube]wq_5XUlgxLE[/youtube]

Savron

Well-known member
Bez reklam
PIRAMIDA, gdzie Ty jesteś??!!
Tu na forum masakra. Mało tego że wszyscy porzucili kina domowe a przesiadka na stereo , do tego jeszcze w białym kolorze. Masakra. Jak tu żyć , Panie?
Chyba wkrótce forum stanie się nie HDTV, a HI-Fi Stereo. :cry::cry::cry::cry:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
a Ty Klan męczyłeś?

A jaaaak :D
Hektolitry Red Bulla i około 100 obejrzanych odcinków.Mówię Ci Stary,jakie ciaaryyyyy :mrgreen:

Tu na forum masakra. Mało tego że wszyscy porzucili kina domowe a przesiadka na stereo , do tego jeszcze w białym kolorze. Masakra. Jak tu żyć , Panie?

Nie martw się,niedługo się na mono przerzucą :p

Jak to tylko polowa?! Chyba mnie nie doceniasz ;)
Nie widzialem jeszcze, bo trzeba bylo na zjazd rodzinny jechac.

Mam coś w podobnym klimacie,jednak zastanawiam się,czy oglądać...
Podobno,pomimo sporej ilości niezłych nazwisk jest bez rewelacji...
Chodzi mi o ten film z Wonder Woman...
Oglądałeś ? ;-)

venom200

Member
A ja właśnie wczoraj obejrzałem5 odcinek serialu o którym już tu pisałem Stranger Things i absolutnie rewelacyjny serial ,jest klimat, żona czasami zakrywa twarz poduszką ,bo sie boi że coś ją na ekranie zaraz ją wystraszy.
Tylko troszkę Winona Ryder mnie irytuje swoją grą aktorską jakoś dziwnie gra, albo po prostu taka kreacja.

Bipo

Active member
Bez reklam

Trzeba przejść na jasna stronę mocy i cieszyć się że kurz w lato nerwowo nie wykańcza. ...:razz: Pozdrawiam serdecznie Mordor...;-)
Savron odnośnie rezygnacji z KD to na szczęście nie wszyscy... ;-)
Wręcz przeciwnie co nie którzy cały czas coś kombinuja jak to coś bardziej rozbudować tylko pertraktacje z zona się przedłużają. .. ;-)

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Nic nie bój, na wszystko/wszystkich jest miejsce.
Będziemy mucicale oglądać :D

A ja właśnie wczoraj obejrzałem5 odcinek serialu o którym już tu pisałem Stranger Things i absolutnie rewelacyjny serial ,jest klimat, żona czasami zakrywa twarz poduszką ,bo sie boi że coś ją na ekranie zaraz ją wystraszy.
Tylko troszkę Winona Ryder mnie irytuje swoją grą aktorską jakoś dziwnie gra, albo po prostu taka kreacja.
Ciekawa propozycja, trzeba będzie się zapoznać, tym bardziej, że na Netflixie chyba jest ;)

Trzeba przejść na jasna stronę mocy i cieszyć się że kurz w lato nerwowo nie wykańcza. ...:razz: Pozdrawiam serdecznie Mordor...;-)
Otóż to, ja tam sobie trochę ciemnej strony zostawię, trzeba łączyć dobro ze złem ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
I to jest prawdziwy fan....nie widział, a już daje 99/10 :D
Ja juz recenzuje Great Wall ;)

http://youtu.be/LVw9YdP1O-0

A jaaaak :D
Hektolitry Red Bulla i około 100 obejrzanych odcinków.Mówię Ci Stary,jakie ciaaryyyyy :mrgreen:

Nie martw się,niedługo się na mono przerzucą :p

Mam coś w podobnym klimacie,jednak zastanawiam się,czy oglądać...
Podobno,pomimo sporej ilości niezłych nazwisk jest bez rewelacji...
Chodzi mi o ten film z Wonder Woman...
Oglądałeś ? ;-)

Zhakowales mi gopro? Jeszcze niebedytowawem tego materialu. ;)

Ostatnia edycja:

venom200

Member
Nic nie bój, na wszystko/wszystkich jest miejsce.
Będziemy mucicale oglądać :D

Ciekawa propozycja, trzeba będzie się zapoznać, tym bardziej, że na Netflixie chyba jest ;)

Otóż to, ja tam sobie trochę ciemnej strony zostawię, trzeba łączyć dobro ze złem ;)
Tak jest na Netflix bo to nawet ich produkcja

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zhakowales mi gopro? Jeszcze niebedytowawem tego materialu. ;)

Już obejrzałem Criminal (2016) - IMDb i tak jak podejrzewałem,szału nie było.
Intryga w swojej większości mało odkrywcza a 3/4 scen akcji,zaobserwować można było w zwiastunach.
Podobało mi się za to kilka momentów o charakterze dramatu,w tym końcówka na plaży,z niezłymi technicznie zdjęciami.
No i to raczej wszystko ;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida to spokojnie można poczekać aż będzie w tv? Patrząc na obsadę to myślałem że będzie fajny.. ale w takim zwiastunie i piszesz że to 3/4 akcji to trochę za mało jak na tego typu film.. oczekiwałem więcej.. może będzie w dobrej cenie :) ewentualnie później się kupi jakby co..

Ostatnia edycja:
Do góry