Właśnie zobaczyłem sobie "The Witch" (szkoda, że nie przespałemOdliczam dni do premiery![]()
Lipa ostatnio z filmami, widziałem Witch - nic specjalnego, co prawda przespałem środek, ale nie sądzę, żebym coś przegapił.
King Kong za to zapowiada się ciekawie, jak będzie w klimatach Godzilli to łykam bez dwóch zdań.
Rozumiem,że nie każdemu podchodzi ten film ale gniot ?Ja też oglądałem the witch kutwa co to za gniot jest to masakra.
Nie wiem czy już było, ale chyba się przeproszę z tym horrorem.
Widziałem reklamę w tv, poniższy trailer obejrzałem do połowy i wystarczy.
Nie chcę sobie psuć zabawy(oby) przed seansem, ale temat ze światłem dobry.
Duże znaczenie ma skala głośności w kinie, bez tego (w domu) ocena spadnie o kilka oczek.
Jeżeli sąsiad nie ma decybelomierza to do 22 można poszaleć. Musisz przesiedlić swój zestaw do domowej salki kinowej i pewnie odechce Ci się chodzić do kina![]()
W końcu widzę że Deadpool jest do zamówienia w RP ... jak to u nas wszystko wolno musi się dziać jeśli chodzi o filmy.. ja na sierpień 3 filmy złożyłem zamówienia o ile nie będzie poślizgu..
Mam te same odczucia...Ja też oglądałem the witch kutwa co to za gniot jest to masakra.
Starali się trzymać klimat ale w tej próbie utrzymania klimatu spowodowali że film się zrobił nudny i bez emocji
Za twoją "radą" go oglądałem i faktycznie chałka straszna, z tym, że w ogóle nie straszyłaRozumiem,że nie każdemu podchodzi ten film ale gniot ?![]()