Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Rzeczywiście,trochę posucha ale pewnie niedługo "Nice Guys" się pojawi :wink:

Dłuższy trailer "Matrixa" i "Incepcji" :wink:
[youtube]HSzx-zryEgM[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida ja Ci powiem że jak Doktorek miałby troszkę z Incepcji, troszkę z matrixa i troszkę z Marvela to dla mnie może się okazać że to będzie najlepszy film od marvela.. :) Widzę troszkę trailerów wrzuciłeś ( pod mój gust) - nie wiem czy zauważyłeś ale często wrzucasz więcej kiedy jestem na wyjazdach :)

Ostatnia edycja:

gerus6

Active member
Bez reklam
Odliczam dni do premiery :)
Lipa ostatnio z filmami, widziałem Witch - nic specjalnego, co prawda przespałem środek, ale nie sądzę, żebym coś przegapił.

King Kong za to zapowiada się ciekawie, jak będzie w klimatach Godzilli to łykam bez dwóch zdań.
Właśnie zobaczyłem sobie "The Witch" (szkoda, że nie przespałem ;)) właściwie to nie wiem o czym był ten film (nie polecam)
Polecam za to świetny dokument na Canal+ Discovery "Pod opieką wiecznego słońca" kto nie ma NC+ to nic nie stracił, bo za chwilę tak samo będzie u nas ;)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Może nie będzie tak żle ;) ale dobry dokument zawsze w cenie. Absurd Koreański to moja ulubiona tematyka. Trzeba będzie zaliczyć.
Z ostatnich dok. jakie mi wpadł, był o... kurczakach, a raczej o fermach, ba... obozach, bo trudno to nazwać inaczej. Potężne (największe na świecie) firmy kontrolujące rynek vs zdrowa żywność i takie tam. Dostawcy McDonalda i największych sieciówek na świecie. Niby nic nowego, ale forma ciekawa.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Szczególnie ta ze słoniem ;) Widziałem, widziałem, a i jeszcze wysysanie trucizny, zdecydowanie film niskich lotów, ale dobre ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie wiem czy już było, ale chyba się przeproszę z tym horrorem.
Widziałem reklamę w tv, poniższy trailer obejrzałem do połowy i wystarczy.
Nie chcę sobie psuć zabawy(oby) przed seansem, ale temat ze światłem dobry.

[youtube]TnAqQLSwBbA[/youtube]

Ostatnia edycja:

venom200

Member
Ja też oglądałem the witch kutwa co to za gniot jest to masakra.
Starali się trzymać klimat ale w tej próbie utrzymania klimatu spowodowali że film się zrobił nudny i bez emocji

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W końcu widzę że Deadpool jest do zamówienia w RP ... jak to u nas wszystko wolno musi się dziać jeśli chodzi o filmy.. ja na sierpień 3 filmy złożyłem zamówienia o ile nie będzie poślizgu..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie wiem czy już było, ale chyba się przeproszę z tym horrorem.
Widziałem reklamę w tv, poniższy trailer obejrzałem do połowy i wystarczy.
Nie chcę sobie psuć zabawy(oby) przed seansem, ale temat ze światłem dobry.

Nie ma jak samemu sobie odpowiadać.
W każdym bądż razie pozycja zaliczona:
Kiedy gasną światła (2016) - Filmweb
Kiedy gasna swiatla (2016) - IMDb
Trailer powyżej.

Jeżeli chodzi o horrory, to nie do końca wiadomo jak je klasyfikować.
Są pozycje mniej lub bardziej wyrafinowane i te w których strachy wyskakują z szafy.
Jeden lubi wyskoczyć z gaci bez względu na treść, drugi szuka klimatu.
Tej pozycji bliżej do pierwszego, sporo tu takich akcji.
W końcu to typowy amerykaniec, ale całkiem znośny.
W każdym bądz razie nie żałuje seansu, ot oglądnąć i zapomnieć.
Duże znaczenie ma skala głośności w kinie, bez tego (w domu) ocena spadnie o kilka oczek.

Caparzo

New member
Bez reklam
Jeżeli sąsiad nie ma decybelomierza to do 22 można poszaleć. Musisz przesiedlić swój zestaw do domowej salki kinowej i pewnie odechce Ci się chodzić do kina:D

Nie do końca... Jeżeli prze cały dzień będziesz oglądał transformersy, avengersy itp itd i sąsiad będzie niezadowolony to twoje zachowanie wyczerpuje znamiona art 51 § 1 kw. Nie można podchodzić do tematu że do 22 można latać wahadłowcem po domu.. a po 22 cisza. Ma być tak żeby nikomu nie przeszkadzało i nie powodowało ciśnienia bez sensu :popcorn:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Caparzo
Nie zagłębiałem się nigdy w regulaminy, obstawiałem tylko, że nie można przekroczyć podanych norm w decybelach za dnia i nocą.

Henry

Active member
Bez reklam
W końcu widzę że Deadpool jest do zamówienia w RP ... jak to u nas wszystko wolno musi się dziać jeśli chodzi o filmy.. ja na sierpień 3 filmy złożyłem zamówienia o ile nie będzie poślizgu..

Już od jakiegoś czasu wisi w empiku jako zapowiedź...coś słabo szukasz ;)

Ja też oglądałem the witch kutwa co to za gniot jest to masakra.
Starali się trzymać klimat ale w tej próbie utrzymania klimatu spowodowali że film się zrobił nudny i bez emocji
Mam te same odczucia...

Rozumiem,że nie każdemu podchodzi ten film ale gniot ? :wink:
Za twoją "radą" go oglądałem i faktycznie chałka straszna, z tym, że w ogóle nie straszyła ;)
Lepiej za Gomorrę się zabierz, jest całkiem nieźle

A i wiem czemu Buba do Neapolu się wybrał, spodobały mu się ramy na TV i jako prawdziwy fan serialu postanowił jedną zakupić :D
rama.jpg

I lokowanie produktu w serialu ;)
sonusy.jpg

A w Grimsby najlepsza jest scena na początku :)
Chałka jakich mało ale dobrze się oglądało

Attachments

• venere.jpg
    venere.jpg
    10,1 KB · Wyś: 61
Do góry