Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja tam u niej nie widzę nic ciekawego. nawet w Bondnie w kasynie mnie nie podjarała. Za to 50 letnia Aniston ostatnio mnie kręci ;)

Mi bardziej chodziło o to jak gra.. choć jako kobieta oszukałbym jakbym powiedział że jest nędzna.. dla mnie spoko... ja właśnie zauważyłem ją w Bondzie.. dla mnie CR jest najlepszym Bondem..

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Również się zgadzam :-D

8541593_a1b5_625x1000.jpg
Uuuaaa.
Podklad sie skonczyl ?
Czy to efekt uboczny picia sake ? Nie dosc ze niedobre swinsto, to jeszcze babki zamienia w zombie.
Po Żytku czy normalnym winie mam zgola odmienny efekt ;)

Ostatnia edycja:

Savron

Well-known member
Bez reklam
:(Bee, qorwa, co to było , Piramida???! Zburzyłeś mój świat:evil:
Ona tak naprawdę wygląda czy to kpina?
Z twoje winy teraz nie zasnę, Ty zboczeńcu :):p
Aniston, to nieprawda:p

venom200

Member
"Cloverfield Lane 10"*** obejrzany jak ja takie filmy lubię, jak do końca nikt nic nie wie , a potem booom i zaskoczenie pełne.
Rewelacja

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Uuuaaa.
Podklad sie skonczyl ?
Czy to efekt uboczny picia sake ? Nie dosc ze niedobre swinsto, to jeszcze babki zamienia w zombie.
Po Żytku czy normalnym winie mam zgola odmienny efekt ;)

:(Bee, qorwa, co to było , Piramida???! Zburzyłeś mój świat:evil:
Ona tak naprawdę wygląda czy to kpina?
Z twoje winy teraz nie zasnę, Ty zboczeńcu :):p
Aniston, to nieprawda:p

No dobra,skoro musieliście ją taką oglądać,to w nagrodę łapcie jej fotkę bez stanika :-D :mrgreen: :
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/fd/2a/0f/fd2a0f1159580bd4dab80b5df4ad12d5.jpg

Coś czuję,że Armanig już się nie może doczakać powrotu Xandera :grin: :
[youtube]w3bpiDlTMe0[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida XXX może przebić Szybkich jeśli chodzi o pewne efekty że tak powiem - patrząc na trailer.. ale to pewnie z tych filmów co oczy troszkę trzeba będzie przymrużyć i wtedy się ogląda taki film..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Widać,że film jest utrzymany w przegiętej konwencji,lekkim klimacie i puszczaniem oka do widza,coś jak w produkcjach akcji z Bollywood :wink:
Z kolei w nowych częściach "Szybkich...",pomimo nie ma aż takiego nasilenia nierealnych scen,starają się być poważni i wypada,to trochę śmiesznie (nie zabawnie) :wink:

Caparzo

New member
Bez reklam
Motorem po morzu.... nartami po lesie .... brakuje tylko spaceru po księżycu w bokserkach a potem siedząc na tym satelicie jak kowboj na koniu, spokojny lot na ziemię...

obejrzę ale chyba tylko z nudów dla Vin Diesla :hmm:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Capazro a Ty nigdy motorem po wodzie nie jeździłeś ? Troszkę wyobraźni i alkoholu i jazda bez trzymanki ... da się obejrzeć ten film tylko oczy troszkę przymrużyć i będzie git ale na pewno pobije Szybkich na 100%.. w Szybkich przynajmniej te samochody były spuszczane z samolotu i było to fizycznie kręcone , a w tym wypadku chyba aktor musiałby sam siebie przejść żeby jeździć na nartach po drzewach .. to nawet Tom C. tego nie zrobi w kolejnym MI :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Venom,słyszałem sporo dobrego o tym serialu.No i również to,że to taki powrót do lat 80' :grin:

Skoro mowa o Netflix,to ten,wraz ze współpracą z Marvelem,wypuści nowe seriale :
[youtube]Ymw5uvViqPU[/youtube]
[youtube]QCSPda7xQ3s[/youtube]

Tutaj spotka się kilka postaci :
[youtube]wBZtM8q2Z1g[/youtube]

Lolek,to kiedy wykupujesz Netflixa ? :grin:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak internet będę miał na odpowiednim poziomie to znaczy żebym np. cały czas miał 20 stęk czy 30 :) Dom poza miastem nawet tak blisko jak ja mieszkam ma też minusy - co prawda jak dla mnie to i tak jest więcej plusów ale jednak.. coś za coś..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No,no.King Kong zapowiada się ciekawie :grin:

Tutaj kolejne zapowiedzi z Comic-Con :
[youtube]5lGoQhFb4NM[/youtube]
[youtube]gglkYMGRYlE[/youtube]
[youtube]6rbPTQIdjmY[/youtube]
[youtube]YdgQj7xcDJo[/youtube]

Caparzo

New member
Bez reklam
Chce takie Justice League!! Może cukierkowego Awendżersa przebije ;)

Co do wonder woman to niewiem, zaś wojna? To już było w kapitanie hameryka...

Ostatnia edycja:

Bipo

Active member
Bez reklam
Caparzo nie wiem jak Tobie ale mnie ta kobitka ze świecącym pejczykiem idealnie widzę się nie w filmie a w innym miejscu.. ;-)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Caparzo nie wiem jak Tobie ale mnie ta kobitka ze świecącym pejczykiem idealnie widzę się nie w filmie a w innym miejscu.. ;-)

"Myślałam,że jesteś inny..."
tumblr_o4uzv7M7HK1ugyuoto1_540.gif

:mrgreen::wink:

Armaniś coś nie pisze,jak Mu się podobają nowe trailery,więc wrzucę coś,co od razu polubi :grin::wink: :
[youtube]VoM8FyoncFk[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Odliczam dni do premiery :)
Lipa ostatnio z filmami, widziałem Witch - nic specjalnego, co prawda przespałem środek, ale nie sądzę, żebym coś przegapił.

King Kong za to zapowiada się ciekawie, jak będzie w klimatach Godzilli to łykam bez dwóch zdań.

Do góry