Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ja również ją lubię, może EX Machina powróci kiedyś, oby dziewczyna zrobiła karierę bo przyjemnie się ogląda jej buźkę:D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jak to co? Narzeka ze Ryszawy Mis ja ostatnio zaniedbuje, to chyba pora na summer love.l albo inny pracowniczy fling. Dowiemy sie niebawem ;)

Ja ogólnie mam wrażenie,że ona jest zawsze naburmuszona :grin:
Ale gra całkiem nieźle :wink:

Z tych nowszych aktorek,ciekawy jestem co pokaże w przyszłości Felicity Jones :wink:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lubi lubi Kolego - ja ją bardzo lubię ma coś w sobie Kobieta.. Kolejny sezon Gry o tron dopiero latem 2017 ... - lipa późno..

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
No coś w sobie ma, mnie ona najbardziej pasuje do roli w horrorach. W The Dreamers jest w całej okazałości.

Nie smuć się lolek bo będą spin-off kręcić po zakończeniu serialu:D

Seizo

Active member
Bez reklam
Zaliczyłem wczoraj Zanim sie obudze (2016) - IMDb
Po trailerach spodziewałem się dobrego horroru z nietuzinkową fabułą i oryginalnym pomysłem, a dostałem pseudo horror z elementami fantasy i dramatu. Jeżeli ktoś, podobnie jak ja liczył na horror, bo przecież tak ten film był w Polsce reklamowany, to będzie rozczarowany Poza kilkoma beznadziejnymi jump scenkami, które zresztą w ogóle nie straszą, nie ma żadnego uczucia grozy i niepokoju. Ogólnie pomysł na film bardzo dobry i oryginalny, ale jego realizacja pozostawia już dużo do życzenia. Gra aktorska młodego Jacob'a Tremblay'a rewelacyjna w porównaniu do pozostałej dwójki głównych bohaterów. Można zobaczyć z braku czasu, ale bez większych wodotrysków.

Caparzo

New member
Bez reklam
armani przy 50-tce nie jedna chciała by tak wyglądać. Jest sympatyczna i nie rozdarta jak te inne łajzy gwiazdy czerwonych dywanów. Kartofel kartoflem ale może połyka ;P

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Również się zgadzam :-D

8541593_a1b5_625x1000.jpg

venom200

Member
ja gdzieś czytałem że w 300 Początek Imperium to nie były jej cycki
więc nie wiem czy tak pokazuje ;)
Nono że jednak toooo?
To to nie były jej cycki!!![emoji22]

A tak na poważnie to wczoraj obejrzałem Green Room i pomijając fakt tego że historia wysłana z palca i mało prawdopodobna to film w sumie trzyma w napięciu i jest ciekawy.
Tylko nie nadaję się do oglądania z dzieciakami

Do góry