Nie słyszałem wcześniej o tym filmie wiec dzięki że o nim tutaj wspomniałeś. Lauren Cohan w pierwszoplanowej roli. No, no, zobaczymy co z tego wyjdzieSkoro mowa o horrorach,to zastanawiam się nad obejrzeniem "The Boy".Widział ktoś ?
Nie słyszałem wcześniej o tym filmie wiec dzięki że o nim tutaj wspomniałeś. Lauren Cohan w pierwszoplanowej roli. No, no, zobaczymy co z tego wyjdzieSkoro mowa o horrorach,to zastanawiam się nad obejrzeniem "The Boy".Widział ktoś ?
Ja już dawno nie widziałem dobrego horroru. The Hallow jeszcze dobrze mi się oglądało, ale ogólnie lubię takie klimaty.Ogólnie dużo nowych horrorów odpuszczam,jednak coś w końcu przydałoby się obejrzeć z tego gatunku,w oczekiwaniu na "The Witch"![]()
Tyle to jeszcze można poczekać.Wersji WEB 1080p nie oglądam.Za tydzień/dwa będzie na BD.
Zapowiada się naprawdę dobrze, ale żeby ponad rok po światowej premierze nie ukazał się jeszcze w kaczogrodzie to już istna kpina. Jest na torrentach i cda więc nie ma co czekać aż łaskawie pojawi się na płycie, bo tego to możemy się nie doczekać.
Zapowiada się naprawdę dobrze, ale żeby ponad rok po światowej premierze nie ukazał się jeszcze w kaczogrodzie to już istna kpina. Jest na torrentach i cda więc nie ma co czekać aż łaskawie pojawi się na płycie, bo tego to możemy się nie doczekać.
Takie reakcje u doriosłego człowieka?? Hehe
To gdzie teraz trzymasz stuff?Może nie będą one wywoływać takich emocji jak np. "Obecność",po której obejrzeniu,miałem zabawną fazę,gdy otwierałem szafę,jednak to jakaś odmiana
![]()
A co chcesz od Kacperka czy Pogromców?DUCHY ! - nie duszki ala Casper czy Ghostbusters![]()