Lolek- spokojnie , nie szalej
Jasne ze nie porownuje do blu (jak mogles tak pomyslec) a do pozostalych kanalow ktore mam w pakiecie i wedlug mnie Hbo cieniutko wypada na tle reszty .
Wierce dziure poniewaz czesto przypisujesz bdb jakosc takim kanalom jak Hbo czy Canal+ a ja tej jakosci jakos nie dostrzegam.
Mniejsza z tym
Pewnie że luzik ja piszę, że czasem jest ok bo tak wg mnie jest( nie licząc że bardzo dobra jakość to kilka razy napisałem

) w większości wypadków to pisze tekst że znaczek HD przy kanałach to tak dla picu żeby nam zrobić lepsze samopoczucie, oczywiście jest taki kanał jak np BBC HD gdzie tam każdy serial wygląda lepiej jak w C+ czy w HBO ale patrząc obiektywnie do naszych kanałów 1-2 i kilku innych to jednak na C+ czy HBO i tak jest lepiej..
Np w GOT jest problem w tym serialu z ciemnymi scenami, aczkolwiek podejrzewam że na BR nie ma z tym problemu albo jest znacznie mniejszy .... ale np Pacyfik serial zarówno pod względem obrazu było lepiej, a już nie wspomnę pod względem dźwięku jak dobrze ten serial jest zrobiony..
Savron nie ma zbytnio nowości to i nic się nie dzieje..

dobrze że mamy swoje zainteresowania to zawsze jest co porobić w domu.. a propo samego forum to zauważyłem od jakiegoś roku może nawet deko więcej, że znacząco mniej wszyscy piszemy niż to było kiedyś..
A idą wakacje - wyjazdy, grile itp przed nami - więc forum będzie na drugim planie..

albo i na trzecim ..